Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Po tym, jakieś pięć lat temu zaczęłam brać Xanax. Potem wjebałam się w opio. Cudem zeszłam, ale tolerancja nadal na wszystko wyjebana w kosmos. Biorę 10-tkę alpry, 100-tkę hydroksyzyny, 1/4 butelki hydro i pół butelki neospasminy i jestem LEKKO ROZLUŹNIONA.
Biorę dwa-trzy razy w tygodniu. Prosta kalkulacja.
Jutro mam lekarza - wpisane w papierach toksykologie, uzależnienia i CHAD, ale od dwóch miesięcy znów mi pisze benzo więc nie muszę latać po przypadkowych przechodniach - zmarły mi dwie najbliższe osoby (jedna przez OD helu - napisała do mnie kilka h przed śmiercią z prośbą o spotkanie, nie odpisałam, bo spałam...), rodzice chorzy, ja nawrót, zerwanie, ogólnie się pierdoli - co powiedzieć jutro? No że robię zapasy bo wirus i nie wiadomo bla bla, może się uda i mi niechętnie ale jednak wypisze kilka paczek, tylko czego? Walić dalej alprę w takich dawkach? Jeśli wtedy (miałam z 18-19l.) klony nie działały to teraz też? Czy przerzucać się i wybijać tolerkę na inną substancję?
Dodam, że fizycznie, na szczęście, nie jestem uzależniona. Dzień po alprowym miksie wstaję tak jak bez niego (tylko długość i jakość snu bywa różna).
Podsumowując: alpra czy klony?
Wybaczcie długi post, chciałam się też trochę wygadać
Ech
Take care
Ach, no i o opio pisałam nie żeby się 'pochwalić', tylko trochę wytłumaczyć, że to benzo to już (naj)mniejsze w tej chwili zło, nie odpierdalam, nie okaleczam się ani nie zabijam, a przyrównując do skręta po fencie to w ogóle jak wit. D :'(
Scalono/Imane Anys
Ostatnie, co dodam, to rekord mój alprowy to 25-26 mg w ciągu godziny (bez innych substancji), ok. 1.5 r. temu, skończyło się 24h snem, bez urwanego filmu (!), dlatego też m.in. rozważam zmianę substancji
Ale ja wjebany byłem w krótko działające benzo
Wgl teraz przy kwarantannie zajebał bym sobie dwójkę rano i cały dzień na wyjebce seriale oglądał, ale nie mam
Chyba że spróbuję przez telefon wydebic paczkę dwójek :D
a ty @Beatrycze piszesz że spałaś bez urwanego filmu 24gdz a film ci się nie urwał. Czyli jednak te tabletki nie są takie w kij dmuchał jak piszesz. Jak na moje to trochę przesadzasz, albo jesteś mutantem/trollem.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.