Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / 1 / 0
U mnie w tym roku 100 za 30zl.
  • 96 / 7 / 0
Ja sprzedawałem porcje 30 lysiczek za 2 dyszki :)
  • 3 / / 0
Ktoś orientuje się cenowo w Trójmieście? Kiedyś brałem 50 suszonych po 30
  • 3 / / 0
sorki za odkop ale patrzac tez na osobe ktora wlasnorecznie hoduje, cena niska wydaje sie no malo oplacalna ;/
  • 404 / 40 / 0
U mnie typy suszyli,ze proch się robił i w marcu czy kwietniu sie z dilem wymieniali dopiero i fhuj dobrze na tym wychodzili...Bo dil,który o tej porze miał w ofercie grypsy,to miał swój elektorat.
  • 34 / 1 / 0
A jaka cena McKenaii suszonych? Ile dać maksimum?
  • 380 / 119 / 0
15 za gram amazonas to dobra cena?
  • 12 / 7 / 0
A jak cena z mckenaiiami? Albo ogólnie z pc?
  • 3 / / 0
05 listopada 2011frozenrider pisze:
Mam psylocibe cubensis 10 zł / g. Oplaca sie?
No chyba raczej normal cenka ja kupując Mckenaii daje 500 złota za 80g :grzybki: ale wiadomo jak wieksza ilość to zniżka
  • 1 / / 0
Ile kosztuje taki 1 gram łasiczki lancetowanej?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.