Przy dłuższym zażywania nie kontroluje niektórych ruchów.
Np: stojąc w kolejce w sklepie po chwili łapie się na tym że moja noga dziwnie jest postawiona do tylu, albo będąc na dworze z psem znowu łapie się na tym że dziwnie stoję ciało jakoś skrzywione nogi stoją, a tułów wygiety w bok....
Zdarzają się też dziwne ruchy ustami ...albo są mega zaciśnięte albo jeden kącik uniesiony w górę...mogłabym milion przykładów podac.
Co do mowy...momentami ludzie mówią mi, że nie wyraźnie mówię...Coś pochodzącego pod bełkot kiedy mi się wydaje że mówię normalnie.
Do tego czasem też szybko.
I zdarza się głośno "wzdychnac "
Jak zapanować nad tym?
Macie jakieś sposoby?
Jeżeli brałeś dużo stymulantów to nie dziw się ,że pozostały tiki nerwowe.
Żryj magnez i potas.
problem leży nie w tikach, to objawy, lecz we wkręcaniu sobie, czyli myślach, Tiki tikami, ale przez myślenie o tym wpędzasz się w nerwicę natręctw.
Czy nie nasila się to w stresowych sytuacjach ??
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A gdy o tym nie myślę, to albo osoba z którą jestem zwraca mi uwagę albo sama się łapie.
To zaczyna być przerażające.
Jem witaminy. Pije herbaty . Naprawdę staram się robić dużo dla organizmu jak długo lecę. .żeby choć trochę to wspomóc.
ledzeppelin2 pisze:"chodzi o to, że szyny były złe ." Ogranicz ćpanie.
Jeżeli brałeś dużo stymulantów to nie dziw się ,że pozostały tiki nerwowe.
Żryj magnez i potas.
problem leży nie w tikach, to objawy, lecz we wkręcaniu sobie, czyli myślach, Tiki tikami, ale przez myślenie o tym wpędzasz się w nerwicę natręctw.
Czy nie nasila się to w stresowych sytuacjach ??
Ogranicz piko
Jedyny sposób. Ograniczyć. Zrobić przerwę.
Chociaż zauważyłam, ze nawet gdy 2-3dni nie biore pewne zachowania i tak występują....
Baa...nawet podczas rekordu czystości 6msc...nie biorąc nic....niektóre tiki zachowania i tak wystepowaly...
To chyba mozna zaliczyc do skutków?
Im dłużej lecisz i nie śpisz to chyba coraz gorzej zapanować [emoji14]
11 sierpnia 2018ZibiZibi pisze: A moze ktos odpowiedzialby mi czy soe da jakos przestac wywijac tymi palcami I mielic dziwie ryjem?
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
04 sierpnia 2018cosiezemnastalo pisze: Co do mowy...momentami ludzie mówią mi, że nie wyraźnie mówię...Coś pochodzącego pod bełkot kiedy mi się wydaje że mówię normalnie.
Do tego czasem też szybko.
I zdarza się głośno "wzdychnac "
Jak zapanować nad tym?
Macie jakieś sposoby?
Z ta niewyraźną mową to mój stary ma to samo. Za ch.. go zrozumieć nie mogę nieraz
No i słynne wzdychanie - jak juz słyszę że mój wzdycha to znak że był u kolegi.
Powód: Poprawiono cytat
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.