ODPOWIEDZ
  • 49 / 4 / 0
ja pale tyton, zloty Drum lub Golden Virginia.

Teraz nie moge palic fajkow, nie nawidze tego suchego, "elektrycznego" smaku. Wole tyton, wiem ze dodaja do niego chemii, ale i tak nie tak duzo, jak do szlugow.

Jak palilem, to Marlboro Light, Benson&Hedges Light i Red Light (fajny, naturalny smak), Chesterfieldy Light / Lucky Strike Light, na poczatku Lekkie&Mlodziezowe Light i (uwaga, uwaga!) Sobieskie Light.
I've been listening to the wrong radio station
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
właśnie kopce cygaretke za 4 zł...niby jak na cygaretke tanie ale dobre
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 440 / 4 / 0
pate takie, tzw dworcowe:
tytoń z kiepów, najlepiej samych końcówek, zawieraja najwięcej oleju, tip, bądź nie i gazeta, tylko musi być odpowiednia, nie za wilgotna. Skręcanie. I się jara, mocny klin.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buuum »
West Ice albo Djarumy Black. ^^

Od czasu do czasu Pall Szmalle Czerwone/zielone albo Camele niebieskie albo Vivy waniliowe :D
Uwaga! Użytkownik Buuum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Ten gazetowy skret z tytoniu kiepowego przewija sie w ksiazce Stasiuka 'Mury Hebronu' jako przysmak cwela...
Polecam te ksiazke przy okazji.
  • 261 / 16 / 0
Ano, zajebijaszczy kawał prozy współczesnopolskiej, miodzio, w przeciewieństwie do kiepajków w wyborczej (może być wyborcza, czy lepiej nasz dziennik?)
810 stawek dziennych za to!
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ddrummer »
Od 5 lat niezmiennie i wciąż Pall Mall (niebieskie) inne jakoś mi nie podchodzą a w szczególności L&M-jakieś takie ścierwo jak dla mnie.
Lift up the receiver, Ill make you a believer...
  • 440 / 4 / 0
MajkiMajk pisze:
Ten gazetowy skret z tytoniu kiepowego przewija sie w ksiazce Stasiuka 'Mury Hebronu' jako przysmak cwela...
Polecam te ksiazke przy okazji.
Całkowicie i kategorycznie słaba, szara, nie umywa się do majstersztyku SuperExpressowskiego.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Dziś np palę męskię fuu ale co poradzić jak takie na sztukery są? Fuj
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Miskov »
ja sobie wczoraj zakurzyłem cygaretkę (mango 8-( ) nabyta na pobliskiej stacji benzynowej za .... 0,99zł! %-D (dzisiaj kupie chyba z 10 = dobre i tanie!)
it's toasted.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.