Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja czasami jade do szczecina po większe zapasy...bo w moim miasteczku jest chyba z 7aptek i znają mnie dość dobrze i patrzą dziwnie czasami,a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]
Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz ;] Zamiast grzecznie i kulturalnie wyjść to jeszcze je wkurwiasz.
Anthony20 pisze: (..)a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]ja mam o tyle gorzej, ze zrobilem podobnie w calodobowej i teraz to ja nie moge liczyc na cos po 21.
pilleater pisze:Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz
pozdrawiam.
Kiedyś na jednej ulicy naliczyłem 10 aptek
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Po dzisiejszym robię przerwę
jogurt pisze: Ale ludzie to są głupi, i co jej to da jak pójde do innej apteki gdzie mi sprzedadzą i na huj jej to?
Ale co niektórzy wolą sie zesrac dla zasady niz pomyslec logicznie.
Tak samo jak ulotki roznosilem ze 2 razy mi sie zdarzylo ze dzwoniac do domofonu na pytanie "ulotki mozna?" odpowiedz była nie. Ale kazdy kretyn wie ze zadzwonie do nastepnego który mi otworzy i na huj takie utrudnienia stwarzac sobie i innym?
Jezus pisze: ja mam full aptek dookoła, ale kończy sie to ok 20-21, do całodobowej musze jechac 25 minut autobusem, i 5 iść z buta <_<
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Trochę fatygi czasem nie zaszkodzi.
A i smaka większego robi ;-).
Cieszyć się póki nie zareckowany akodyn
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Nie ma juz komunizmu i panstwowych aptek ;) To zwykly sklep z lekami, nikt nie musi Ci sprzedac. Nawet jesli plujesz krwia i krzyczysz ze zaraz umrzesz. To conajwyzej musza zadzwonic po pogotowie.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.