Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Ja czasami jade do szczecina po większe zapasy...bo w moim miasteczku jest chyba z 7aptek i znają mnie dość dobrze i patrzą dziwnie czasami,a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają :wall: To narobiłem dymu troche,wyzywając tamtejsze farmaceutki i wychodząc ze słowami: co za pojebana apteka :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
[quote="Anthony20"]
Ja czasami jade do szczecina po większe zapasy...bo w moim miasteczku jest chyba z 7aptek i znają mnie dość dobrze i patrzą dziwnie czasami,a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]

Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz ;] Zamiast grzecznie i kulturalnie wyjść to jeszcze je wkurwiasz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 61 / / 0
Anthony20 pisze:
(..)a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]ja mam o tyle gorzej, ze zrobilem podobnie w calodobowej i teraz to ja nie moge liczyc na cos po 21.

pilleater pisze:
Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz
rowniez mu sie nie dziwie %-D.

pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
A ja mieszkam w stolicy i aptek mam od ch** i jeszcze troche..
Kiedyś na jednej ulicy naliczyłem 10 aptek %-D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ja mam full aptek dookoła, ale kończy sie to ok 20-21, do całodobowej musze jechac 25 minut autobusem, i 5 iść z buta <_<
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 803 / 6 / 0
jogurt pisze:
Ale ludzie to są głupi, i co jej to da jak pójde do innej apteki gdzie mi sprzedadzą i na huj jej to?

Ale co niektórzy wolą sie zesrac dla zasady niz pomyslec logicznie.

Tak samo jak ulotki roznosilem ze 2 razy mi sie zdarzylo ze dzwoniac do domofonu na pytanie "ulotki mozna?" odpowiedz była nie. Ale kazdy kretyn wie ze zadzwonie do nastepnego który mi otworzy i na huj takie utrudnienia stwarzac sobie i innym?
To się nazywa asertywność :-D
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
Jezus pisze:
ja mam full aptek dookoła, ale kończy sie to ok 20-21, do całodobowej musze jechac 25 minut autobusem, i 5 iść z buta <_<
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Nie narzekajcie, cieszyć się, że to nie diler i nie zawsze jest, nie zawsze ma czas itp, itd, etc.
Trochę fatygi czasem nie zaszkodzi.
A i smaka większego robi ;-).

Cieszyć się póki nie zareckowany akodyn %-D.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LukaN »
9 paczek po 4,04 wysylka 6 zl. Ale ceny skacza co chwile, w niektorych pisze poprostu "max dwa opakowania" jesli nie pisza niczego takiego to spokojnie mozna zamawiac. Ceny sie wachaja, trzeba biegac po aptekach, tu nie bedzie tam nie sprzeda, a tak powyzej 4/5 paczek to cena taka sama. Tylko trzeba miec silna wole zeby nie zjesc wszystkiego ;)

Nie ma juz komunizmu i panstwowych aptek ;) To zwykly sklep z lekami, nikt nie musi Ci sprzedac. Nawet jesli plujesz krwia i krzyczysz ze zaraz umrzesz. To conajwyzej musza zadzwonic po pogotowie.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2008 przez LukaN, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Camis »
Musza sprzedac jesli maja na stanie. Takie jest prawo, jesli np odmawiaja dzwonisz po paly i mandacik...
Uwaga! Użytkownik Camis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Wcale nie muszą Ci sprzedać , jeśli stwierdzą , że ten lek nie będzie Ci służył do leczenia .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Zablokowany
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.