Zastanawiam się nad dorzutką jak minie etap euforycznopodobny.
co do skurczów mięśni to normalne jak się przegnie z neuroleptykami. W gorszych przypadkach to powoduje tzw. Złośliwy zespół neuroleptyczny. Ja poznawałem że za dużo sulpi wziąłem po tym że mi się dłoń zgina.
moja była dostawała clopixol depot. Wyluzowała ale chcica jej też przeszła. Taka sprawa.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
-----------------------------------------------------------------------
Mogłem nie dorzucać, ale nie dlatego że zle się poczułem, tylko że zamiast przedłużać i wzmacniać nastrój relaksu, dorzutka 100mg spowodowała że poczułem się po prostu normalnie jakbym nic nie zażywał, nie wiem jak to zinterpretować .
"Rutyna to rzecz zgubna "
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
no ale całkiem dobry jest chlor ofolnie na wyciszenie i uspokojenie.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.