DPT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 479 / 15 / 0
Nie wiem czy w acetonie, ale wolna zasada podobno dużo lepsza tą drogą podania niż sól.
Król Jest Tylko Jeden
  • 74 / 3 / 0
Panowie, lepiej poznać DPT bez mixow, czy dodać nieco ho-mipta?
Domiesniowo
  • 594 / 34 / 0
Mipro domięsniowo to musi być poezja bólu %-D
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 3 / 0
Sam DPT... Dawka 60mg im na początku może coś...
Aż tu nagle 4h nudy dla dzieci ala 2cp
  • 2897 / 616 / 10
Czy mogę waporyzować DPT w innej formie niż freebase?
Testował ktoś i.v. i mógłby podzielić się opinią? Polecić dawkowanie? Warto w ogóle?

Fuzja / 909
09 maja 2018STR88 pisze:
Czy mogę waporyzować DPT w innej formie niż freebase?
Już wiem, że nie, bo się spali, ale w razie czego z przerobieniem DPT do freebase problemów być nie powinno... aczkolwiek nie chce mi się tego robić :rolleyes:
Podbijam pytanie o i.v.
I rozumiem, że wapo > sniff > oral?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 420 / 43 / 0
10 maja 2018STR88 pisze:
Podbijam pytanie o i.v.
I rozumiem, że wapo > sniff > oral?
Jeśli chodzi o i.v. to zakładałbym dawkowanie jak dla DMT, aczkolwiek nie próbowałem. A czy wapo>sniff>oral to nie wiem. Chodzi mi po głowie per rectum jeszcze. Nie zajebiesz nosa, a wchłanialność powinna być podobna i nie ma spływu do gardła.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
przy per rektum pamietajcie ze govno potrafi byc bardziej lapczywe na wasze dragi niz wy sami %-D
  • 2538 / 215 / 0
Wkrótce wytestuję p.r to dam znać. Bo podanie sniffem przyczyniło się do potwornego bad tripa. 1 kontakt z substancją, pierwszy sniff super, i postanowiłem dorzucić, posypałem dużo za dużo ale po ciemku, i będąc już mocno odklejony nie zauważyłem tego.
Wciągnąłem, nos zaczął piec gdy weszło myślałem że umieram i złapałem schizę że mi krew leci z nosa, dmucham nos, całe łóżko zalane krwią, umieram, dotykam palcem nosa, cały we krwi, wpadłem w jakąś dziurę pełną, demonów, czaszek, istny koszmar myślałem że jak rana dożyję wyląduję w wariatkowie. Pokarało za głupotę i brak ostrożności. Oczywiście żadnej krwi nie było :)

Swoją drogą ciekawy psychodelik z tego dpt, nie jest taki ,,głupkowato cukierkowy" jak 4homipt.
  • 4 / 1 / 0
Ej narkusy i wariaty mam dwa pytania. Czy jeśli zrobie fb i oblepie tym tytoń to to wypali, jeśli nabije tym bongo i będe podgrzewać cybuch ? Mam małe bonio do którego wchodzi zwykła lufka z kiosku. Filtrowanie przez wode powinno poprawić smak tym bardziej jeśli bym pomieszał z tytoniem . Drugie pytanie dotyczy tego ,czy jeśli sniffne przykładowo 80mg i na peaku dopale fb to czego mogę się spodziewać .Nie boje się pizdy ,jedynie tego czy serducho nie wykurwi, wiele postów o tym jest a nie pamietam jak się ma różnica z pracą serca przy różnych drogach podania. Ostatnio trippwoałem na tym jakoś w listopadzie czy tam pazdzierniku zeszłego roku . Najwięcej ile przyjąłem to, nie mam pewnośći ,bo sypalem na oko z worka (debil) ale myśle ,ze 200 do 300 mg zamknięte w sporej pigułce żelatynowej. Efektem było przeniesienie w inny wymiar i kontakt z istotami nie z naszego świata - niebiesko noeonowymi "ludzmi" do których ,żeby się dostać musiałem się rpzepychać z takim samym neonowym ludziem z tym ,że miał ze dwa i pół metra ,taki Shaq w świecie dpt hahaha .Całkowite ego dead z utrata kontaktu z "naszym światem". Wtedy dpt było najpiękniejsze (mimo ,że myślałem ,że umarłem ) to była najpiękniejsza podróż jakiej doświadczyłem po sajko . Czy stosująć tą opisaną metode ,czyli sniff (może więcej niż 80 mg) i dopalenie na peaku da mi coś podobnego ?
  • 84 / 8 / 0
Jakie dawki oralnie oraz sniffem polecacie do seksu?
Porównując oral i sniff, którą z tych dróg podania oceniacie lepiej?
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.