Podobnie na naszym forum jest próba salvinorinu z moklobemidem, też nie udana.
Jednym słowem ludzie próbują takich mixów ale moklobemid nie potęguje działania tak jak robi to harmalina.
(Po co kombinować jak można wziąć harmaline i mieć stuprocentową pewność że będzie dobrze :D)
tak btw, skoro masz dostęp do rc, to proponuje zainteresować sie jajkiem na twardo
Ta sama osoba sprzedaje co i na ebayu, ogólnie parę ciekawych rzeczy ma np czysta ibogaine
O kurwa ! pRzed chwilą zjadłem dwie łyżeczki ruty . Masakra , smak mega paskudny , błeeee . gałka o wiele lepsza . Popiłem imbirem . Teraz juz w sumie jest dobrze . Poczekam z 45 minut i aplikuję 100 zmielonych nasionek powoju .
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
2.niewiem.
3.ok 4 godz. które wydają sie ciągnąć wieki czasami wydawało mi sie że czas stoji w miejscu.
4.masakra dla brzucha po 5 gramach slyszalem ze jest w sam raz, ja wziąłem 7 na pierwszy raz i miałem ostre chaftowanie które po rucie jest wyjątkowo nieprzyjemne.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).