4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
Wciągaj :) Jeżeli jesteś pewny że to mefedron, to się nie zawiedziesz. A czasy, gdy "paznokieć" dawał pożądane efekty już nigdy nie wrócą ;)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 277 / 3
mefedron się je. Lepiej poczekać kwadrans i mieć zajebistą fazę niż dostać w głowę obuchem i... I co? Właśnie...
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 2877 / 266 / 0
wciągaj dziada
  • 1141 / 116 / 0
30 czerwca 2017PEA pisze:
mefedron się je. Lepiej poczekać kwadrans i mieć zajebistą fazę niż dostać w głowę obuchem i... I co? Właśnie...
Co prawda mefedronu nie próbowałem jeść, ale mam porównanie w przypadku innych ketonów i szczerze? Jedzenie nigdy nie dało mi tak fajnej fazy jak wciąganie. Faktycznie, zjedzenie 3mmc czy 4cmc dobrej jakości dawało ultra mocną pizdę, ale zdecydowanie przyjemniej fazkę spędzałem po wciąganiu.

Poza tym nie lubię czekać aż wejdzie. Musi być SNIFF---> instant hoooly shiieeeet. A nie takie zastanawianie się, w stylu "wejdzie to czy nie? wchodzi już? kiedy mnie popieści? ;)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 277 / 3
Jedz dziada!
  • 3237 / 551 / 0
Sniffem więcej dopaminy wsiada i większa bangla na wejściu jest + nie ma tego efektu niepewnego oczekiwania co Static napisał.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2278 / 277 / 3
To trzeba zrobić roztwór o znanym stężeniu i ustalić swoją dawkę. Warto dać temu szansę.
  • 477 / 54 / 0
Oj warto, szczególnie przy ciągach. Jak ma się tylko kilka gietów to już lepiej posniffowac.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3237 / 551 / 0
W czym wogole mefedron jest lepszy od 3mmc? Każdy chwali to drugie a król jakoś sobie zasłużył na to miano
Wiadomo.ze większa pizda ale chodzi mi ogólnie o dopa sero i afterglow ;o
Ja jestem niestety pokolenie klefedron i już nie wracam do tego chloru, coś jednak by pasowało ogarnąć na przechowanie :p
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2278 / 277 / 3
02 lipca 2017rozgar pisze:
Oj warto, szczególnie przy ciągach. Jak ma się tylko kilka gietów to już lepiej posniffowac.
Dałeś się przekonać? ;)

Pamiętam, jak pisałeś, że nie lubisz, bo nagle jest "jeb".
Szczególnie interesuje mnie właśnie akurat Twoja opinia, jako osoby doświadczonej w tym temacie.

Scalono -- 909

Wyprzedzę Cię, @Rozgar - nie jadłeś wtedy mefa, tylko jakiegoś chlorowego podrabiańca.

Jak można w ogóle porównywać "króla ketonów" do jakichś klefedronów? :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.