Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Niestety mogłoby być z 20% więcej stymulacji fizycznej i byłby sztos.
artur019 pisze:Zziomkujmy się, ale wtedy umrzemy.Uroboros pisze:@Artur - nie wiem dlaczego, ale czuję do ciebie nić sympatii. Poza tym twoje posty mają naprawdę dużą wartość.Staram się aby moje posty miały jak największą wartość merytoryczną na tym patolskim forum. :hug:
Btw. masz pw.
Właśnie idzie do mnie 2.5g tego wynalazku :cheesy:!
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Jak się skończyło to się przerzuciłem na Desmecię i w sumie kolejną noc spędziłem na kłuciu się po udach
Dobra ja kończę już tego posta bo zeżarłem 5 kartonów z AL-LADem (bo zeżarłem 2 i coś nie pokopały, myślałem, że to przez te benzo co rano żarłem :S i dorzuciłem 3) i w ogóle to tu jest tyle pięknych rzeczy do kontemplowania, że nie wiem po co piszę tego posta xd
Nie jest to jakaś nowa alfa pvp, bo do tego jej troche brakuje, ale z dostępnych obecnie legalnychrzeczy wg mnie i tak to jedyna majacy jakieś w ogóle porównanie z apvp. Fakt trzeba tego więcej spalić i idzie to strasznie szybko, paruje też jakoś bardzo szybko i z ilość z której alfy było by na kilka potężnych dymów tu można na jednego pochłonąć. Jeśli się nie pohamuje człowiek to można tak palić nonstoper aż sie skończy to co mamy. Dla mnie pomocne jest dorzucenie czegoś typowo stymulującego do tego, bo raz że ten aspekt działania to jedno co mocniej odróżnia substancję od porównywanej alfy i trochę kuleje, przy czym stymulacja oczywiście tu występuje bo 3 noce z rzędu z raz mi się zdarzyło nie spać w przypływie fantazji, ale nie jest to coś co stawia na nogi czy pomoże się ocucić po przesadzeniu z GBL czy alkoholem, dwa z uwagi na brak typowego stymulantowego nakręcenia, ciezko się skupić na czymś innym niż tylko na ciągłym palenie tego, i połączenie tego z jakimś typowo pobudzającym stymulantem całkiem niezłe efekty daje (używałem póki co MDPHP i 4FMPH z dobrym skutkiem). W moim przypadku obniża to chęć ciągłej waporyzacji od której płuca aż bolą i w rezultacie skutecznie zmniejsza ilości które normalnie pochłonąłbym solo używając.
Szkoda że jakoś nikt nie kwapi się z produkcją tego i tylko ten jeden sort jest na rynku. Myślę że substancja byłą by jeszcze lepsza gdyby trochę nad jej produkcją i końcowym produktem popracowali, bo w deklarowaną czystość jakoś nie wierzę, szczególnie że jawnie samemu można w znacznym stopniu pozbyć się tego zapachu rozcierajac to na drobny pył i susząc. Już z tylko z tego powodu deklarowane czystości można między bajki włożyć, dodając fakt że na masową skalę pierwszy raz było to produkowane, myślę że bardziej dopracowany sort byłby znacząco jeszcze lepszy, a w ostateczności przynajmniej by nie śmierdział tak. Ja póki co nie widzę niczego z dostępnych na rynku rzeczy o których można powiedzieć że są zbliżone w działaniu do alfy bardziej niż apihp, oczywiście nadal sporo brakuje i mogło by być znacznie lepiej ale zawsze dobre i to, szczególnie patrząc na resztę konkurencji aspirującej do bycia zamiennikiem apvp.
Czosnozord pisze:.
Tyko ostatnio przedziwne akcje mi sie zdażyły , chuj wie co to było ale raz kolo 4 nad ranem kilka min wczesniej jebnowszy wielkom kreche i zvapowaniu ze 150mg z zarowy zaliczyłem kilkugodxzinnego blackouta , dodam tyko ze jak odzyskalem swiadomosc to w pokoju mialem wszystko porozpierdalane tzn kurwa ciuchy wyjebane ,zapalniczki, fajki ktore kurwa byly porpozrazucane wszedxzie , no ale najbardziej rozjebalo mnie wjebane spagetti do szuflady z gaciami i skarpetami , no i co ciekawsze rozsypane na tablecie grubo ponad 700ng w nienaruszonym stanie przetrfało cały ten sajgon lol.
drugi motyw to kurwa na egzaminie ustnym z polaka na maturze pamietam tyko jak weszlem do sali i kurwa ppotem tyko jak juz byly wyniki , nie wiem co zem tam nagadał ale cudem jakos to zaliczyłem , no i po egzaminie jakos po 12 było , znowu tosamo na chacie gylem po 14 ,gdzies mi wcielo 2h lol.
miał ktos cos takiego? niby kilka alpr łykłem na paranoje ale to nie przrez nie bo benzo zawsze na mnie slabo dzialalo, calom butelke alpry 30x 1mg kiedyds na raz wjebalem i jeszcze mi mało było
P.S narkotyki to nie sprint, to maraton.
Modyfikowany Bigos pisze:miał ktos cos takiego?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/narkotestypolicja_0.jpg)
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?
Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/68447774_605.jpg)
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi
Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/emblemat-kpp-gniezno.jpg)
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze
Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.