Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Mało będzie ta 50tka... I nie mówię o sobie... Te PV-8 co są teraz na rynku som slabiuchne więc ja bym radzil zacząć od co najmniej 80-100
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
Dotarło do mnie 2g PV8 - brązowy, mokry kryształ. Jest całkiem dobre, po pierwszym sniffie myślałem że słabe, ale po 20min weszło intensywnie, dość mocno siadło na serce, oczy wyjebane, trzęsawka łap. Tolerke miałem zerową. Potem się sprawdzi vapo i ajwi.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
To się zajebiście wapuje i świetnie wygląda, zazdroszczę. Aż chyba zamówienie jakieś poleci niedługo. Jak miałem gieta to poszedł z dymem w parę godzin. Wkręca niesamowicie. PVP to to nie jest ale z braku laku dobre i to.
  • 571 / 28 / 0
Dobre to jest, znacznie lepsze niż ósemka jaka parę razy kupiłem przed lipcem. Tamtej nie dało się vapować a tu bardzo ładnie.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Kiedyś po 3 sniffach miałem tak zajebany nos ze 5g bombkami zjadłem ale klepalo 3 dni nie spałem xD
  • 2 / / 0
Re: PV - 8
Nieprzeczytany post autor: Drut »
0,5 roku detoksu po 2 letnim ciągu i nawet mnie to przeraziło większe dawki trzęsą :P wyszła apvp w potach przyjdzie pv8 amen i miałem badania wcześniej stara też mi bagniaka zasadziła :P a tu sucho zwiększone ssanie jak apvp
:yay: w znieście ręce dajcie czadu jeszcze więcej :yay:
  • 2278 / 278 / 3
Nieprzeczytany post autor: PEA »
Całkiem dobre to PV-8. Nie ma jakiejś wielkiej euforii, ale 40 mg sniffem (swoją drogą, tragedia dla nosa! Chyba najgorsza substancja, jaką sniffowałem!) dało bardzo dużo energii, świetnie wyostrzyło obraz i włączyło mnie w tryb ciągłego nawijania, inteligencja na plus. Czas płynie bardzo szybko. Dodatkowo wyleczyło mnie skutecznie z jesiennej depresji, a działa już 2 godziny.
Pierwsze parę minut to delikatnie ciarki na głowie, potem czysta stymulacja i pewność siebie. Szkoda tylko, że wacek mały. Na serce siada dosyć mocno na początku. Niewątpliwym minusem jest to, że się człowiek poci i jest trochę zimno w kończyny. Po 15-20 minutach się stabilizuje. Duża ochota na dorzutkę. Brązowy kolor może sugerować zawartość bromu, niedokładnie oczyszczony produkt.
Ogólnie polecam (alfy nigdy nie waliłem, więc nie mam porównania - ogólnie z BK tylko 4-MMC, 3-MMC, 4-BMC)

PS Biorę codziennie 1200 mg piracetamu, więc dawkowaniem się proszę nie sugerować.

EDIT: Świetnie rozpuszcza się w alkoholu (wódce).
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 658 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: Winny »
Szczerze wątpię, że w tym jest brom...

Da się na bani skupić, np. na książce?
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 495 / 22 / 0
Na samym pv8 jednak trochę noradrenalinaroznos i i jest telepawa. po combie wapo pv8 i zolamu to juz sobie siedziałem z nogą na nodze i właśnie głównie czytałem książki.
  • 405 / 26 / 26
Ja właśnie zaczęłem mały teścik PV8. Sniffnełem 10 minut temu i jak narazie tylko delikatnie czuje, lecz myślę, że i dawka za mała - 30mg i chyba jeszcze się wkręci.
Ze stymulantów b-k, prócz różnorakich amfetamin próbowałem a-PVP, 4f-PVP, etkatynon, metkatynon, pentedron, MPA, 4MMC, 3MMC i 4-CMC.
Za niedługo jak nie wejdzie spróbuje z dawką 50mg.
Myślę, że podobne do alfy, troche słabsze, ale też troszkę bardziej noradrenalinowy. Schiz nawet po a-pvp nie miałem więc do tego się nie odniosę %-D
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.