Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsze parę minut to delikatnie ciarki na głowie, potem czysta stymulacja i pewność siebie. Szkoda tylko, że wacek mały. Na serce siada dosyć mocno na początku. Niewątpliwym minusem jest to, że się człowiek poci i jest trochę zimno w kończyny. Po 15-20 minutach się stabilizuje. Duża ochota na dorzutkę. Brązowy kolor może sugerować zawartość bromu, niedokładnie oczyszczony produkt.
Ogólnie polecam (alfy nigdy nie waliłem, więc nie mam porównania - ogólnie z BK tylko 4-MMC, 3-MMC, 4-BMC)
PS Biorę codziennie 1200 mg piracetamu, więc dawkowaniem się proszę nie sugerować.
EDIT: Świetnie rozpuszcza się w alkoholu (wódce).
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Da się na bani skupić, np. na książce?
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Ze stymulantów b-k, prócz różnorakich amfetamin próbowałem a-PVP, 4f-PVP, etkatynon, metkatynon, pentedron, MPA, 4MMC, 3MMC i 4-CMC.
Za niedługo jak nie wejdzie spróbuje z dawką 50mg.
Myślę, że podobne do alfy, troche słabsze, ale też troszkę bardziej noradrenalinowy. Schiz nawet po a-pvp nie miałem więc do tego się nie odniosę
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.