Mojoo pisze:Ustny czy pisemny? na obydwa zadziała?Vadim pisze:Dobra chłopaki dzięki wielkie. Zainwestowałem w etylofenidat tak jak mówiliście. Super wszystko weszło, cały materiał kilka dni. Myślałem, że więcej mi to nawet czasu zajmnie. Na egzamin poszedłem oczywiście na czysto :) Tylko nauka na wspomagaczach. Zdałem oczywiście... i to na 5 :)
NiktNicNieWiedzial pisze:Czy próbował z Was ktoś wziąć na maturę ustną z polskiego benzo?
Jednak bardziej bym celował w np. l-teaninę, krople walerianowe i podobne.
a czemu benzo nie?
A l-teanina cokolwiek pomoże na stres?
Bo w benzo łatwo się wjebać. Zaczniesz brać przy każdej stresującej sytuacji. A stąd już krótka droga. L-teanina pomoże. Sam ją bralem na egzaminy.
Mi jednak lepiej służą stymulanty.
https://www.youtube.com/watch?v=vPKhhne8mCs może to wyglądać jak w tej scenie z Trainspottingu, rozmowa o pracę.
Ale teraz zmienia się forma z polskiego, to teraz bym chyba nie ryzykowała. Na benzo łapię za duży "whatever" w kwestiach, które na egzaminie wcale nie są takie whatever.
I faktycznie potem przed każdym ustnym na studiach 1/5 czasu na naukę spędzałam na tym, czy wziąć coś, a jak wziąć, to znowu ile.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.