- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
belejaki: ja bym takiego miksu nie przetrwał nawet ze względu na obciążenie nosa: po snifnięciu zaledwie 15 mg 2-CD miałem przez 2 dni w gardle objawy jak przy ostrej anginie. Niczego snifem, to moje motto :moody:
#mops
Właściwie moje pytanie o mix można sprowadzić do problemu: co dzieje się z serotoniną, kiedy euforia po 3-MMC już zniknie, a pozostaje stymulacja? Czy pozostaje w mózgu, ulega rozpadowi, odpływa do wątroby??? Może ktoś to rozjaśni, bo tu zapewne kryje się odpowiedź na pytanie o bezpieczeństwo zapodania MXE w tym czasie.
Światło pisze:Można się spokojnie ratować małymi dawkami MXE, tak do 15 mg, działa nawet podobnie do benzo choć nie usypia.
Światło pisze:Poza tym ma tą ciekawą zaletę że likwiduje chęć na dorzucanie ketonów
Światło pisze:Wciąż się zastanawiam skąd tu się dość nagle pojawiła informacja że od MXE można dostać przełomu serotoninowego.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.