Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 198 / 7 / 0
Ale jestem idiotą. Zjebałem ekstrakcję. Roztwór był prawie jak mleko a robiłem wszystko zgodnie z instrukcją, miałem tego kurwa nie pić, ale odjeabało mi i to wychlałem. Z tego co teraz czytam to wychodzi ze bylo tam od chuja paracetamolu. Co mam zrobić? Zgłosić się na pogotowie czy co?
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 680 / 43 / 0
Z ilu paczek robiles? Jak będziesz się bardzo zle czul do uderzaj do szpitala ale luzuj bo nie powinno być tak zle.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 198 / 7 / 0
2 opakowania... Rozkruszyłem to i rozpuściłem w zimnej wodzie i przez husteczke to przeepuszczałem, ale zauważyłem że nie wytrzymała naporu wody i pękła i wszystko sie wpierdoliło w ten roztwór. Nie miałem już husteczek to przepuściłem przez taką ścierkę. Sporo zostało tego osadu z paracetamolu, ale na pewno sporo też go wpierdoliłem. Dziwnie się czuję i boję się że rozpierdoliłem sobie wątrobę.....Na dodatek kurwa nie mam ubezpieczenia zdrowotnego..............
  • 1041 / 4 / 0
@thcmenel, przede wszystkim nie panikuj niepotrzebnie. Skoro sporo i tak odfiltrowałeś, to nie powinno być problemu.

Generalnie przedawkowanie paracetamolu jest dosyć podstępne i potrafi dać objawy dopiero po kilku dniach. Po paru godzinach od wypicia i tak się już wszystko wchłonęło, więc na pogotowiu nic za bardzo i tak nie pomogą. Odpuść kodę, alkohol i inne rzeczy obciążające wątrobę na trochę, obserwuj sytuację i jak coś się będzie działo to najwyżej wtedy do szpitala. I sobie nie wkręcaj, bo siłą umysłu możesz sobie wywołać jakieś objawy fizyczne.

Na pocieszenie Ci powiem, że sama parę razy przyjęłam ok. 10g paracetamolu na raz (dwie paki bez filtracji całkiem) i nic mi się większego nie działo. Wątroba też działa. Było to w chuj głupie i oczywiście każdemu odradzam, ale jednak się stało. Parę osób też pisało, że coś podobnego odjebali i również przeżyli bez problemu. Jeśli chodzi o odczucia wtedy to miałam cały czas posmak takiej chemii paracetamolowej. Do tego trochę słabo mi było i mdło. Nieprzyjemne objawy, ale spokojnie po dobie gdzieś zeszły.
  • 198 / 7 / 0
No już rozmawiałem z kilkoma osobami i mówili mi to samo. Pierdolę. Następnym razem profesjonalnie się za to zabiorę i zrobię to z filtrami do kawy i bez nerwów jak teraz bo zjebałem. Myślałem żeby iść do apteki i kupić sobie węgiel aktywny...
  • 3523 / 55 / 0
thcmenel pisze:
No już rozmawiałem z kilkoma osobami i mówili mi to samo. Pierdolę. Następnym razem profesjonalnie się za to zabiorę i zrobię to z filtrami do kawy i bez nerwów jak teraz bo zjebałem. Myślałem żeby iść do apteki i kupić sobie węgiel aktywny...
Ale musisz użyć kilku filtrów do kawy bo jeden też się przerwie. Węgiel nie bardzo ci już pomoże,ale jak powiedzieli moi przedmówcy raczej nic ci się nie stanie.Ja do filtracji używałem grubej bawełnianej skarpety,naciągałem to na jakąś wysoką szklankę i filterek gotowy.Skarpeta była oczywiście czysta %-D
  • 2652 / 387 / 0
thcmenel pisze:
Dziwnie się czuję i boję się że rozpierdoliłem sobie wątrobę.....Na dodatek kurwa nie mam ubezpieczenia zdrowotnego..............
Nic Ci się nie stało i nie stanie. Gwarantuję. Może pobolewać Cię brzuch, ewentualnie możesz mieć mdłości, czy biegunkę do czasu wydalenia paracetamolu z organizmu. To wszystko.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 7 / 0
Dzięki. Drugi raz filtrowałem przez bawełnianą szmatę. Dzięki za pocieszenie. ;) Na razie to pieprze i będę bawił się z Thiocodinem, bo bycie debilem kosztuje potem dużo stresu.
  • 568 / 3 / 0
Ja kiedys tez zjadłem około 10g parasyfu i było mi tylko troche niedobrze i mozliwe ze był to efekt placebo bo sobie wkrecałem ze mi wątroba tam gnije :D Niedawno robilem enzymy i wątróbka działa jak u niemowlecia wiec bez stresu.
Na przyszlosc mozna kupic sobie acetylocysteine która jest odtrutka na paracetamol - ja kupiłem dwa opakowania ACC max i wypilem je w ciagu kilku godzin.
  • 425 / 33 / 0
ACC przy przedawkowaniu podaje się we wlewie dożylnym w ilości kilkudziesięciu gramów w kilku ciągłych wlewach. ACC w tych rozpuszczalnych tabletkach są mikroskopijne ilość więc jeśli przedawkowanie jest poważne nie należy brać tego pod uwagę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.