Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Ale alkoholowego czy wodnego?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
Limitbreaker pisze:
Ale alkoholowego czy wodnego?
Alkoholowego, tak jak pytał autor. Tylko, że nie przechowywali tego w ciemnym miejscu a wręcz normalnie na półce stało przez większość czasu.
  • 234 / 7 / 0
Rosenbaum pisze:
Witam czy ktoś już jadł z 4-Aco-DMT? Mam 25mg 2c-c , w jakiej kolejnosci i jaką dawkę?
Zly dzial...
http://hyperreal.info/talk/miksy.html

Od siebie moge dodac, ze gdybym to JA mial mix'owac to wpierw by poleciala tryptamina ze wzgledu na dostateczny/slaby bodyload...
Po zaladowaniu pierwszej BL drugiej substancji jak i czas wejscia bedzie zdecydowanie ograniczony (w pozytywnym tego slowa znaczeniu)...
Na dobry klimat odmierzylbym 15mg+15mg... Na szersze spektrum doznan dziabnalnym 20+20, choc jak masz tylko 25mg to zjedz calosc i dorzuc 12-15mg Acetoxy... ;)
:heart:
  • 3898 / 238 / 13
Ja bym zjadł tryptaminę i na peaku dociągnął 2C-C noskiem.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1443 / 75 / 0
Wypić od razu 50 mg, czy 30 i dociągnąć 20 jak się trochę rozkręci? Mam złe wspomnienia po fukaniu 2C-P i 2C-B. Chociaż to drugie było ciekawe, tylko bełcik poszedł :).
LSD - Piękna i Bestia
  • 343 / 8 / 0
Ja bym wolał jeść od razu 50
  • 1443 / 75 / 0
A w gronie kilku nieznanych osób (oni będą wrzucać 5-meo-mipta) to nie będzie za dużo na pierwszy raz? Proszę o pilną odpowiedź :).
LSD - Piękna i Bestia
  • 234 / 7 / 0
50 to za duzo, doswiadczonemu userowi zalecalbym max.35mg jesli chce jako-tako wygladac i ogarniac... Mniej doswiadczonemu 25 spoko wystarczy na mily wieczor...
  • 276 / 1 / 0
jak długo 2C-C nadaje się do użytku w roztworze wodnym? (100mg w 100ml wody)
  • 234 / 7 / 0
Specem nie jestem, ale wodnym to mysle, ze nie dluzej niz kilka dni (3-4)... Chyba, ze zamrozic, to oscyluje w granicach 14 dni)...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.