Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
a miałeś haluny fajne? ja miałam głównie kinestetyczne i dźwiękowe ale takie nieprzyjemne....
i ten zjazd...
ale może znasz coś innego łatwego do zdobycia i godnego polecenia?
ciekawosc_nuda pisze:już się tym truć nie będę, raz wystarczy.
ale może znasz coś innego łatwego do zdobycia i godnego polecenia?
Dokładnie. Nie bądź leniem i poszukaj. F.
Może jak już proponujesz takie wysokie dawki, to chociaż ostrzeż przed możliwymi skutkami ubocznymi, co?
NIE POLECA SIĘ NIEDOŚWIADCZONEMU PSYCHONAUCIE ROBIĆ TO, CO WYŻEJ OPISANE. - hi ip
debil pisze:Mi powidoki utrzymywały się 3 dni. Zalecam zastanowienie się czy żarcie tego gówna jest rzeczywiście warte trwałego uszkodzenia oczu/mózgu/nerek czy czegokolwiek. Dodatkowo wystąpiło u mnie sztywnienie rąk utrzymujące się 3 dni, co jest tragicze w przypadku jakichkolwiek prac manualnych. Jeszcze raz odradzam i pozdrawiam!
Doświadczenie: LSD-25, meskalina, MDA, MDMA, ketamina, amfetamina, metaamfetamina, kokaina, mieszanki ziołowe, hasz, trawa i alkohole.
Czy tylko ja tego nie muszę robić i same mnie nachodzą?;)
Haluny... hm. Przede wszystkim trzeba w nie uwierzyć, mocno ich chcieć i pozwolić swojej wyobraźni na małe szaleństwo
Żeby widzieć haluny, wystarczy po prostu odblokować swój umysł i pracować mocno wyobraźnią.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.