Dersu Uzala pisze:Hahaha żadne dragi nie są w tym zadaniu pomocne, bo lekarze w mig wyczają jak będziesz na siłę świrował. Z alfą-pvp zresztą było tak, że porobiony po ćwiartce pojechałem do psychiatryka odebrać dowód, personel nic nie zauważył.
Ja ostatnio by łem po wypis ze sterczącym kutasem, a i tak dali, tak a propos - sprzątaczka ni terere sie nie ścieła.
natomiast, alfy ćwiarę to na pierwszy szczał; był tu taki jeden w tym temacie, samuraj: ja jego uczeń, tyleż napierdalałem-->>taki terror, że ł3ba mała, wpierw wierzganie nogami pół godziny, euforyczny sukces by m to nazwał jakbym płytę 80s nagrywał, potem zapętlenie i w końcu głosy;
bądź co bądź erzac, ale dość tru psychozie bliski.
oi
Ale przecież jest tyle fajnych opcji! Możesz nawet iść i powiedzieć, że masz ochotę zajebać każdego, kto się na Ciebie patrzy
kwestia kreatywności
greenwave pisze:Mam taki problem, że kuratorka z powodu mojego ponownego brania benzo i odwalania numerów w domu, złożyła wniosek odwieszenie wyroku. Powiedziała, że będę miał prawdopodobnie wybór leczenia w MONAR'ze lub odsiadki. Z tego co wiem w ośrodku nie mogą się leczyć osoby z schorzeniami psychicznymi. Czy jeśli przed rozprawą trafię do psychiatryka z myślami samobójczymi i będę to podtrzymywał to mogę uniknąć zjebanego MONARu?
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.