Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Jeżeli już zjesz, a widzisz, że działanie substancji osiągnie apogeum (peak) i jej moc Cię nie satysfakcjonuje, wzmocnisz działanie dopalając trochę zieleninki, jednak nierzadko przyspiesza to akcję serca (można się czasem nieźle przestraszyć), oprócz tego może wprowadzić niepokój i praktycznie za każdym razem zmienia klimat doświadczenia - nie zawsze na ciekawszy, to samo na płaszczyźnie wizualnej.
Albo ta substancja mnie nie lubi, albo jednak za mało jeszcze odczekałem ponieważ było widać, że substancja ma potencjał, ale coś nie pozwala jej rozwinąć skrzydeł. Wizualizacje były tylko w momentach kiedy bardzo ich chciałem i tak jakby pomagałem w ich wywołaniu, a nie było to nachalne nakurwianie fraktalami jak przy np. 25i.
Euforia nieziemska i co mnie najbardziej zdziwiło to to, że przyjąłem to przed 19, a zasnąć udało mi się dopiero o 10 rano i to na godzinę.
Wcześniej wiele razy brałem różne sajko rc w okolicach godziny 23 i udawało mi się do maks 6 rano zasnąć - homet, acodmt, 3cp, 2cd, lsbd+25d, 25c. Stymulacji Mipta nie mogłem zbić nawet lekami nasennymi, 2 piwami i drinkiem z whisky.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
*przyda się też jakbyś kiedyś przeholował
Zakładam, że nie masz tolerki – jeżeli tak, to radzę odczekać chociaż tydzień od ostatniego psycho/empatogena etc. Warto choćby dla przyjemnego serotoninowego działania.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
edit:
Proszę o przeniesienie do odpowiedniego wątku, tj 4-HO-MiPT.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.