Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
staż ćpania
jeden raz-pół roku
9
2%
pół roku - rok
19
5%
rok-3 lat
77
20%
3 lata - 5 lat
92
24%
5lat- 10lat
111
29%
10lat - 15 lat
52
13%
15 lat - 20 lat
10
3%
20lat i więcej
16
4%

Liczba głosów: 386

ODPOWIEDZ
  • 126 / 1 / 0
alko posmakowalem pierwszy raz 22-23 lata temu mj zaczalem palic gdzies 18 lat lat fete jakies 15 lat
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 31 / / 0
Jakieś 7 lat. Szybko zleciało:)
Początkowo tylko mj i alko. Dopiero od jakiegoś roku zacząłem się interesować głębszymi zmianami świadomości i zdobywam "doświadczenie"
???
  • 2466 / 15 / 0
Ankieta wygląda jak by ją jacyś helupiarze uzupełniali
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 332 / 38 / 0
No jakieś 8 lat będzie.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 93 / / 0
Ja świerzak dopiero jestem , 2 lata :)
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 158 / / 0
jakieś 5 lat. mam 18
  • 35 / / 0
Jakieś 4 lata regularnie mj. Raz spróbowałem 25C.
  • 3854 / 316 / 0
Weź się pilnuj, bo u mnie po czterech latach rozwiązał się worek (czy tam samara) z innymi substancjami ;-) Przez 4 lata twardo obstawałem, że starczy mi tylko mj i alko. Potem poszedł DXM, piguły, feta itd.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 11 / 0
Jeśli liczy się pierwsze picie alkoholu i herbatka z 10 torebek to muszę zaznaczyć ostatnią opcję %-D
Zadanie: Alicja leciała do wonderlandu tunelem o średnicy 5m przez 12 minut a Dorotka pofrunęła do OZ z prędkością 300m/s. Pytanie: która miała lepszą fazę? W zasadniu nie uwzględniamy wilka, który coś czerwonego w lesie wpierniczył i padł.
  • 62 / 1 / 0
7 lat, aż się zdziwiłem, że tak szybko minęło.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.