Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 1 / 0
Rozumiem, że 25B jest samo w sobie silne i raczej niebezpiecznie jest miksować. A co Wy na 25D + 2C-C?

[28 mar 2013, 17:45]
A co Wy na miks 25D z hometem?
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
delikatny jestem na zwale.
  • 1951 / 15 / 0
@zakraj: Nie musisz odradzać. Każda osoba, która umie myśleć i czytać nigdy by nie spróbowała takiego miksu w takich dawkach, bez odpowiedniego wsparcia medycznego i nie mając pojęcia jak podobnie skrajnie wysokie dawki działają. Ciesz się że jesteś z nami. Jakbyś dwukrotnie przekroczył dawkowanie 2C-P (26 zamiast 13mg) to byś miał zapalenie żył, a przy ważce byś dostał gangreny. Ciesz się, że tylko tak się skończyło.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 1 / 0
Na starcie przepraszam, o homecie w miksie było dawno powiedziane, mój błąd.

Karton 25D z 2mg wrzucony koło 19:30, niewiele przed godziną 20 czuć było delikatne znieczulenie ryja. Trochę potem, wedle zaleceń [h] wrzucono tabsa z +- 20-40mg 4-HO-MET. Efekty: kolorowość, fajne acz nienachalne oevy, co do cevóv jak zwykle się nie wypowiadam, bo nie miałem kiedy popatrzeć. Odbiór muzyki - rewelacja. Czuć podwyższone tętno, spinkę mięśni, głównie w okolicach szyi i oczywiście pobudzenie/bezsenność. Działało w okolicach 6-7 godzin, peak z 2-3.

Dodam, iż mogłem nie do końca spożyć tyle nboma ile ww., albowiem przełykałem momentami zwały śliny i pewnie część poszło do żołądka.

Polecam dla szukających kolorowego i nie introwertycznego tripa. Do mocnych wrażeń raczej nie tu, przynajmniej wg mnie.

Nie wiem czego oczekuję od tych bań, ale warto szukać dalej :) pozdrawiam serdecznie
delikatny jestem na zwale.
  • 419 / 2 / 0
Pewnie, że warto! Eksperymentatorzy, pionerzy nowej ery :-D
MXE wspaniale dojebalo wizuale po 25-c-nbome i ogólnie bylo TAK JAK TRZEBA. Teraz mam w planach MXE z zupelnie innym 25-i-nbome.. Ktoś doświadczal? Jakieś uwagi? W dexelecie ktoś pisal, że kiedy skonsumowal (jakby nie patrzeć podobne) DXM na koniec dzialania to po prostu go odmóżdżylo. To nie brzmi ladnie :-) Ale to po prostu może szok przejścia z psychodelicznego geniuszu do dysocjacji?
Ktoś jeszcze próbowal?
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 3363 / 355 / 0
ja bralem MXE i 25c, 50mg MXE oralnie i 1mg 25c podjezykowo. calkiem fajne, siedziec w dziurze i rozkoszowac sie wizualami.
  • 419 / 2 / 0
Aj, napisalem, że 25c próbowalem z MXE, nawet nie raz i to jest przezajebisty mix, ale 25i może okazać się zupelnie inne. Tak jak zupelnie inną substancją jest. Wlaściwie czegokolwiek się nie dowiem i tak przetestuję, ale celem narobienia apetytu- idę pytać do mixów MXE %-D
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 720 / 12 / 0
Witam. Na stanie jest:
Blotter 25I-2mg | Blotter 25B-2mg | Blotter LSBD-120ug x2

Żadnego jeszcze nie brałem, i chce wrzucic albo jakis mix albo osobno. Ze wzgledu na mocna tolerke po NBOMe'ach myslalem zeby moze pierwej uderzyc w samo lsbd. Ale i na mysl przychodza mixy i tu pytankoo [wezcie pod uwage ze nie bralem jeszcze niczego ale chce miec gruba pizde bez zastrzezen dotyczacych slabej mocy %-D ]. LSBD 120ug+1mg 25B? 1mg 25B+ILE? 25I. A moze calkowicie co innego? Podawajcie wszystkie mixy i dawkowanie jakie wam przychodza do glowy, ktora mogą byc lub SĄ dobre! Moge tez udwerzyc mixy samych nbome'iakow, Albo nawet sama jedna substancje, obojetnie jaką. Zalezy mi na konkretnym audio i OEV/CEV. pozdro

pozwole sobie jeszcze przytoczyc pewien fragment
Cienista Marchewa pisze:
Dopiero teraz mi się przypomniało...
...25B+25I- bardzo dobry mix. :finger:
Licze na waszą pomoc! pozdro :*)
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013 przez PuTTy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3363 / 355 / 0
Jesli chcesz jakiegos nbome miksowac z LSZ, to najpierw LSZ, a jak juz sie zaladuje bierzesz nbome. Ja bym bral LSZ + 25i, ale to moja osobista preferencja, choc jeszcze nie probowalem nbome innych oprocz 25c i 25b, sugeruje sie tylko opisami. Mysle ze jesli chcesz miksowac LSZ z ktoryms z tych nbome, to dawka dla 25b: 500mcg, i dla 25i 1mg. Mysle ze bedzie sympatycznie, powodzenia!
  • 720 / 12 / 0
Dzieki bardzo FajnieJest, a sluchaj sproboj jeszcze moze inne miksy podaj jakie domniemasz/ wiesz ze sa dobre. :-)

z NBOME bralem 25C wiele razy.
  • 3363 / 355 / 0
Fajne bylo 25c + MXE, 1mg/50mg oralnie. Takie cieplo i jednoczesne cevy kreskowkowe, zatapianie sie w kolorowej dziurze. Nie napisze pelnoprawnego TR, bo nie pamietam tripa bardzo dokladnie, przysypialem wtedy...
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.