Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Ostrożnie z tymi miksami. Jestem świadom tego, że na każdego dana substancja działa inaczej, ale u mnie miks fenki i syntetycznych kanna ( głównie ur i AM) zawsze kończył się źle. W ogóle miksy klasycznych psychodelików z aemką i uerem są dla mnie kurewsko nieprzyjemne. Nie powtórzę takich zabaw już nigdy więcej z dwóch powodów. Po pierwsze przez trip, który wrzucam poniżej w spoiler
Znajdą się na forum osoby, które po sporej dawce którejś z fenyloetyloamin i dopaleniu grama maczanki AM 1/10 będą bawić się przednio, ale bazując na swoich doświadczeniach radzę zachować chociaż minimum ostrożności.
Peace
Jak widać mój pierwszy post i cały wątek pisze różnicach na korzyść Fenek ,zę sa bardziej przyjemne w działaniu mniej schizoggenne od kanna ,a podobieństwach chyba w ogóle tutaj nie pisano
Czemu zostało usunięte z tego wątku mj poza kanna tez chciałem porównać mj ,bo ludzie pisali o tym ,że taka teoretycznie jeszcze bardziej mniej schizogenna od Kannabinoidów mj potrafi wprowadzić ten komediowy ,szyderczy klimat i zepsuć chumor niż fenki
czemu nie ma o tym notatki ,że temat został zmnieniony ,na Hypku to się bardzo rzadko dzieje a jak już temat jest zmieniony to zawsze jest o tym informacja
Tak ogólnie już nauczyłem się pisać KannaBInoidy a nie Kannaboidy co zauważył surv :-)
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Podtytuł usunięto. Korzystaj z funkcji "Zgłoś post" następnym razem. - surv
Jakie macie zdanie patrząc na kanna a dysocjaty ,po niektórych kanna czuć w jakiś sposób dysocjacje która jest mega nieprzyjemna
Ja po DXM ,jetsem rozgadany choc czuje tez obojetnośc ogólnie faza jest pozytywna ,nie ma chorych wkretek itd a ludize mówili ,że skoro po kanna mam czasami schizy to abym dexa nie ruszał
Leguś pisze:Jak dla mnie to prosta sprawa, jak z recepotra 5-HT2A (lub czymś strukturalnie podobnym) napierdala serotoniną jak z fontanny to efekt antydepresyjny jest tak tak wielki, że dużo trudniej złapać krzywą jazdę, niż przy kanna która tylko miesza i zakłóca przewodnictwo w receptorach.
Dysocjacja po kanna jest bardzo fajna, ale dość męcząca. Po kanna często dochodzę do niesamowitych wniosków na temat budowy wszechświata. Po dysocjantach miewam podobne myśli, ale jednak nie są takie przełomowe. Ale dysocjanty mają tę przewagę, że są spokojniejsze. Faza po kannabinoidach jest mocna i przytłaczająca. A dysocjanty dają jakąś kosmiczną energię, która pozwala przetrwać fazę. Gdy potem sobie przypominam, co przeżyłam na dxm to dziwię się, że tak z takim spokojem na to patrzyłam.
Btw zauważył ktoś nasilenie hppd po kanna? Bo umnie wywyolane zostale przez fenki i nasila się właśnie po mocniejszym porobieniu na Kana.. Co dopiero mówić o tych fraktalach c:
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.