Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
No nie wiem jak, skoro kora zawiera nierozpuszczalne w rozpuszczalnikach niepolarnych sole DMT
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 129 / 2 / 0
Dokładnie godzinę temu paliłem DMT zmieszane z jej rzeczoną kuzynką, różnica powalająca, w moim subiektywnym odczuciu jestem na prawdę doświadczonym użytkownikiem psychodelików, i jest to pierwsza substancja której udało się wyrwać mnie ze stoickiego spokoju (nadmienię że nie udało się to nawet 140mg 4-aco-dmt wraz z 60ug LSD ah, rzeczone 60ug było też spożyte wczoraj około 20) w każdym bądź razie pierwszy raz coś mi majstrowało przy ciele podczas podróży, będąc po drugiej stronie czułem, jakby moje ciało było zawieszone w przestrzeni a przez nie przechodziły jakby szpikulce, w wyjątkowo dużej ilości zebrane w głowie(nie było to wcale przerażające bo ilość bodźców nie pozwalała mi się dłużej zastanawiać nad taką głupotą). Były oczywiście obce istoty, były inne rzeczywistości, ale co ciekawe czułem się jak w windzie która jechała w górę a ja obserwowałem to co się wokół mnie dzieje, a potem gwałtownie opadała, ale jak byłem już "tutaj" to dalej widziałem jedną, najciekawszą z owych istot, ale jej szczegóły zachowam dla siebie. W każdym razie POLECAM, BARDZO DOBRZE WKOMPONUJE SIĘ WE WSZELKIEGO RODZAJU IMPREZKI OD RAZU ROZKRĘCAJĄC ZABAWĘ I PODNOSZĄC STATUS SOCJALNY UŻYTKOWNIKA ORAZ UZNANIE U PŁCI PRZECIWNEJ :) DOBRZE SIĘ PO TYM TAŃCZY.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 3490 / 55 / 0
Re: Jungle DMT
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Widziałem na Boom na mainie w czasie koncertu X-Dream wychudzonego, łysego staruszka z Ameryki Płd. Miał ogromne cygaro, jak się okazało po zapachu było to cygaro z changi. Palił, chwilę tańczył taniec, który wyglądał jak coś pomiędzy tańcem, a atakiem epilepsji na stojąco. Potem dopalał, podchodził do ludzi, zaglądał im w oczy, robił gesty, ludzie po tym intensywniej wkręcali się w muzykę, wpadali w trans. Zebrał potem kółeczko przypadkowych ludzi, których wszystkich upierdolił changą, wszyscy sobie razem podrygiwali. Kółeczko stało ode mnie z 10 metrów. Kiedy na nich patrzyłem dziadzio nagle spojrzał w moim kierunku, obniżył okulary przeciwsłoneczne pokazując oczy, wpatrzone prosto we mnie, puścił oczko, zaśmiał się i ruszył dalej w tłum ze swoją misją.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 129 / 2 / 0
Jungle DMT != N-oxy-DMT i to jest pewne.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Linki.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Hipotermia pisze:
Jungle DMT != N-oxy-DMT i to jest pewne.
Pewne jest to, ze 95% ludzi używa tych 2 terminów zamiennie. Nie wiadomo, czym jest jungle DMT, najpewniej mieszanką alkaloidów z przeważającą ilością dmt-n-oxide.
High, how are you?
  • 129 / 2 / 0
Moim skromnym zdaniem to może być junglem : http://en.wikipedia.org/wiki/Yuremamine z tym że jest bardzo niestabilne i rozpada się po ekstrakcji
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Więc nie może być, bo jungle jest wyciągany przy ekstrakcjach a/b i stb.
High, how are you?
  • 3898 / 238 / 13
Hipotermia - to nie jest twoje zdanie tylko przypuszczenia z nexusa, nota bene nieaktualne; aktualne badania GC-MS ksylenowego wyciągu z mimozy... z resztą nie będe się powtarzał - na stronie numer 2 tego wątku przepisałem na język polski z nexusa najaktualniejsze info na ten temat i skończmy tą zasraną dyskusję, bo nie ma nad czym debatować.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.