Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Po dluzszym okresie jedzenia DXM, przy pozniejszym jego odstawieniu zaobserwowalam (i nie tylko ja) wlasnie odczucie ´przeskakiwania neuronow´ w glowie i prady biegajace po mozgu. Nie jest to specjalnie uciazliwe, ale do przyjemnych tez nie nalezy. Natezenie zwieksza sie podczas zasypiania, ale wtedy przechodza na cale cialo i objawiaja sie nawet w postaci lekkich drgawek i paralizy przysennych. To akurat lubie. :cheesy:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 117 / / 0
Ja ten paraliz mialem raz w zyciu a dokladniej po polowie roku od zaznajomienia sie z DXM (jakżeby inaczej :D), na prawde ciekawe, u mnie bylo tak, ze zaczelo sie od wyraźnego snu, zamienilo sie w horror, a potem juz spadamy w dol :) po przebudzeniu chwile nie mozna sie ruszac, slyszy sie krzyki a serce bardzo szybko bije ;d ale ogolem bardzo fajne i gdybym sie tak nie przestraszyl (wybudzilem sie na sile), to mogloby pojawic cos ciekawszego od uczucia spadania :) także mam nadzieje na drugi raz

oo widze ze tez zaobserwowaliscie pomimo kilku miesiecznych przerw takie tiki? siedze sobie chocby spokojnie i czuje ze zaraz rusze kolanem.. i ruszam D: nie sposob tego zahamować, kiedys mialem tak tylko podczas zasypiania, teraz zamiast tego jak zasypiam mam juz takie porzadne pierdolniecia :D ze calym cialem zarzuca az sie obrócę na druga strone, ciekawe ale juz nie takie przyjemne :P
byloby milo jakby ktos potwierdzil ze tez ma chociaz czasami te mocniejsze tiki tuz przed snem :D
  • 282 / / 0
Acozord pisze:
Ja ten paraliz mialem raz w zyciu a dokladniej po polowie roku od zaznajomienia sie z dxm (jakżeby inaczej :D), na prawde ciekawe, u mnie bylo tak, ze zaczelo sie od wyraźnego snu, zamienilo sie w horror, a potem juz spadamy w dol :) po przebudzeniu chwile nie mozna sie ruszac, slyszy sie krzyki a serce bardzo szybko bije ;d ale ogolem bardzo fajne i gdybym sie tak nie przestraszyl (wybudzilem sie na sile), to mogloby pojawic cos ciekawszego od uczucia spadania :) także mam nadzieje na drugi raz

oo widze ze tez zaobserwowaliscie pomimo kilku miesiecznych przerw takie tiki? siedze sobie chocby spokojnie i czuje ze zaraz rusze kolanem.. i ruszam D: nie sposob tego zahamować, kiedys mialem tak tylko podczas zasypiania, teraz zamiast tego jak zasypiam mam juz takie porzadne pierdolniecia :D ze calym cialem zarzuca az sie obrócę na druga strone, ciekawe ale juz nie takie przyjemne :P
byloby milo jakby ktos potwierdzil ze tez ma chociaz czasami te mocniejsze tiki tuz przed snem :D
zespól touretta?
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 33 / / 0
Stawiałbym na mioklonie.
anglojęzyczna Wikipedia pisze:
Most often, myoclonus is one of several signs in a wide variety of nervous system disorders such as multiple sclerosis, Parkinson's disease, Alzheimer's disease, subacute sclerosing panencephalitis and Creutzfeldt-Jakob disease (CJD), serotonin toxicity, some cases of Huntington's disease, some forms of epilepsy, and occasionally in intracranial hypotension.
Uwaga! Użytkownik kolombo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
DXM biorę od roku. Początkowo brałam jakoś raz w miesiącu, teraz w wakacje brałam praktycznie bez przerwy. Kilka razy wzięłam kodeinę, raz metkat i benzo. Bardzo dobrze działają na mnie małe dawki, więc po kilku dniach przerwy od wzięcia metkatu wzięłam 18 tabletek, a na drugi dzień 9. Na następny dzień niby nic mi nie było, ale czułam się bardzo nierealnie, rozbolał mnie brzuch, zauważyłam, że mam śnieg optyczny (derealizacja, szumy), gdy miałam iść spać zaczęłam się bardzo bać, nie mogłam zasnąć, w ogóle nie zapadłam w głęboki sen. Dzisiaj wstałam i nadal jest mi niedobrze, nawet już sama nie wiem, czy czuję się realnie czy nie. Zastanawiam się, kiedy to minie? Czy to wina wcześniejszych ciągów aco? Dwa lata temu przez jakiś rok brałam leki alergiczne. Co mam zrobić, żeby to minęło? :(
  • 554 / 14 / 0
Miggy - skoro cały czas faszerowałaś się substancjami psychoaktywnymi, to nie licz, że miną 2 dni i wszystko zejdzie. Zejście to też stan nietrzeźwości i może się objawiać bardzo różnie, a po ciągach może trwać naprawdę długo. W Twoim przypadku, jakby tak było przez następny tydzień, to bym się nie dziwiła. Zresztą skoro brałaś "praktycznie bez przerwy" przez całe wakacje, to oczywiste, że mogłaś sobie jakoś trwalej zaszkodzić. Narkotyki to nie zabawka tylko (szczególnie w przypadku osób niedoświadczonych) stąpanie po cienkiej granicy.

Standardowo pij dużo płynów, zdrowo się odżywiaj i odpoczywaj. Poczekaj jeszcze z 2 tygodnie, a jak nic się nie zmieni, to zgłoś się do lekarza. A co najważniejsze, odstaw wszystkie dragi.
  • 968 / 96 / 0
chrup pisze:
Acozord pisze:
Ja ten paraliz mialem raz w zyciu a dokladniej po polowie roku od zaznajomienia sie z dxm (jakżeby inaczej :D), na prawde ciekawe, u mnie bylo tak, ze zaczelo sie od wyraźnego snu, zamienilo sie w horror, a potem juz spadamy w dol :) po przebudzeniu chwile nie mozna sie ruszac, slyszy sie krzyki a serce bardzo szybko bije ;d ale ogolem bardzo fajne i gdybym sie tak nie przestraszyl (wybudzilem sie na sile), to mogloby pojawic cos ciekawszego od uczucia spadania :) także mam nadzieje na drugi raz

zespól touretta?
Przestan ćpać ( a przynajmniej dex i w ogóle chemie ),powinno samo minąć,jeśli nie zostaniesz osiedlowym klaunem robiącym w sposób niekontrolowany dziwne miny.
  • 1587 / 11 / 0
Mi się wydaje, że Miggy ma po prostu zjazd. Po DXM zawsze trwa długo. Max. 3 dni.
rchiro the best
  • 968 / 96 / 0
Niektórzy twierdzą że to dalszy ciąg bani.
  • 1587 / 11 / 0
Racja, zjazd bywa fajniejszy od fazy. U mnie niekiedy jest nagrodą za męczącego tripa.
rchiro the best
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.