Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 374 / 4 / 0
Oczywiście że mj pomaga na gardło, na kaszel. Przeziębienie można nią wyleczyć. Ja palę jak kolega wyżej wspomniał z bonga, więc nie drażnię aż tak gardła. Inna sprawa, że stosuję jednoczesnię metody typu la pacho, czosnek, miód itp więc pewnie działa wszystko. W każdym razie przetyka nos gdy jest zatkany i to na pewno jest tylko jej działanie.
  • 5299 / 104 / 0
Trza z wiadra walić, człek się tak wykaszle, że aż przeziębienie ma dość i odpuszcza sobie infektyzację organizmu. Chociaż, jak się mu spodoba to będzie chciało jeszcze jedno wiadrzysko. Cholinex, Strepsils, akodin %-D porada lekarza itp
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 60 / 1 / 0
nie raz zdarzylo mi sie jarac, gdy doskwieral mi bol gardla, kaszel czy cokolwiek innego. zazwyczaj w tedy czesciowo o tym zapominam i jest git. a na drugi dzien bylo wszystko tak samo, wiec palenie nie sprowadzilo do gorszego stanu... :retarded:
Uwaga! Użytkownik Malevia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Ale jak palenie jest gryzące w gardło... to wtedy jest... BÓL
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 625 / 28 / 0
mi tam palenie szkodzi na ból gardła i kaszel wybitnie
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.