Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
pozdrawiam
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
nie wiem jak to by sie spraowało ale juz lepiej kup ten aceton
a szpiryt jak najbardziej :)
poczytaj poszukaj a sam znajdziesz...
adresu stron ci nie podam bo nie
a od pytan to jest faq jakbyś nie wiedzial
pozdrawiam
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
1. Jeśli na 1ml spirytusu przypadają prawie 3g suszu to jakim cudem mam to zrobić? Suszu wychodzi parę razy więcej niż spirytu wtedy, zwłaszcza że robię ekstrakt z 30g. :\ A jeśli robić to partiami to mam problem z...(czytaj 2)
2. Przy przelewaniu spirytusu spora jego część zostaje w tym suszu który został już zużyty. No i co? Dupa.. Strata spirytu i salvinorinu. :/ Jak można temu zaradzić? Przeciż nie mogę czekać aż odcieknie bo on prędzej wyparuje niż odcieknie. :-(
Proszę o pomoc. :-) Z góry thx. I proszę o szybką odpowiedź bo mam to w słoiku i chuja wafla wiem co z tym zrobić teraz. :p
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
co wcale nie przeszkadza zeby uzywać wiekszej ilości rozpuszczalnika
co do twojego problemu... moze spróbuj tak:
zalej te 30g spirytem (czy co tam masz) tak zeby przykryło susz
poczekaj pare godzin aż sie wyklaruje i osad opadnie na dno, potem zlej ciecz do innego pojemnika i to co zostało zalej ponownie rozpuszczalnikiem
nie pamietam dobrze ale ten krok chyba nalezy powtórzyć 2 albo 3 razy
Ale to jest spirytus! To się pije. :-( A w takim układzie zmarnuje się tego tyle, że woła to o pomstę do nieba. :p A może wziąć po prostu ten przesiąknięty spirytem susz w ręce i łopatologicznym sposobem najzwyczajniej w świecie wycisnąć nad miską? :d
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
aale to czyste spekulacje :)
no i co z tego że spiryt? dopuki nie używa sie go do czyszczenia jest ok :P a może pokusisz sie o zrobienie tynktury, hmm?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).