Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 512 / 0
Medialnadziwka pisze:
Macie tu moj przepis na fake hasz tzw ,,soapbar,, 30 gram podbialu mielimy na pył. następnie dodajemy do tego pyłu gram jakiegoś kanna . potem dotej mikstury dorzucamy łyżke mleka w proszku. całość pakujemy do jakiegoś naczynka.można dodac kilka kropel terpentyny. potem rozpuszczamy z 2gramy wosku pszczelego i wlewamy do naszej mixtury i szybko wyrabiamy rękoma mase tak samo jak byśmy wyrabiali ciasto. formujemy bloczek według uznania i ochładzamy. takim wlaśnie sposobem wychodzi nam nasz syntetyczny haszysz.
Zgodnie z tym przepisem ile fake hashu wyjdzie? 30 gram czy mniej?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1392 / 10 / 0
mephedroniarz pisze:
Fakehash ma ciekawy produkt w swojej ofercie, aczkolwiek drogi - 1k $ za 1000g to sporo, jednak ponoć dobry.. myślałem jednak, że można by z takiego gotowego podkładu zrobić 2x więcej dodając np. zmielony marshmallow z jakimś lepiszem. Kombinowaliście w ten sposób z kupnym hash podkładem, że zwiększyć tanim kosztem jego ilość nie tracąc zbytnio jego właściwosci? (konsystencja, zapach, smak zbliżony do zioła itd)
Na 5 części oryginalnego fake hashu 1 część mąki ziemniaczanej, połączyć jak przy mieszaniu z kanna, na ciepło. Podkład zachował wszystkie swoje właściwości. Chociaż więcej dodawać bym już nie polecał, może się zjebać.
  • 2714 / 512 / 0
Na dniach bede mial kilkadziesiat gram tego fake hashu. Chce dodac do niego AM 2201 jednak nie posiadam mikrofali. Piekarnik takze odpada, bo jest bardzo stary i juz ledwo chodzi. Jakies propozycje?

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 6168 / 434 / 12
Wystaw na słońce?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2714 / 512 / 0
Dobra, zrobię to u kumpla, na szczęście ktoś z moich kręgów ćpuńskich posiada mikrofale %-D

05, grama AM 2201 na 20 gram fake hashu będzie ok? Konkretniej chodzi mi o to, czy równomiernie się rozłoży.

• 303 / 1 / 0
UltraViolence pisze:
05, grama AM 2201 na 20 gram fake hashu będzie ok? Konkretniej chodzi mi o to, czy równomiernie się rozłoży.
Jak najbardziej. Mieszałem 0.7g, nie było najmniejszego problemu. I uważaj z mikrofalą, bo strasznie łatwo przypalić ten podkład.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
UltraViolence pisze:
Na dniach bede mial kilkadziesiat gram tego fake hashu. Chce dodac do niego AM 2201 jednak nie posiadam mikrofali. Piekarnik takze odpada, bo jest bardzo stary i juz ledwo chodzi. Jakies propozycje?
Miałem podobny problem. Ja dawałem grude na kartke, kartkę na grzejnik mocno rozgrzany. Kiedy już zrobiła się z tego plastelina, która można było dowolnie formować to po prostu posypać dobrze canna, i ugniatać jak ciasto aż się równomiernie rozprowadzi.

Mnóstwo ugniatania i mieszania, ale jak się dobrze zrobi to nie ma niespodzianek typu 1 nabicie nieaktywne, a potem bad trip po 1 buchu :D
  • 2 / / 0
a jakie proporcje polecacie żeby było jak na swoją gramature na prawde kozak? mówie o oryginalnym fake hashu.
W filmiku na yt dają 70g na 1000g, czyli 1:15, dobre czy za mocne?
  • 303 / 1 / 0
BioCannabis pisze:
Mnóstwo ugniatania i mieszania, ale jak się dobrze zrobi to nie ma niespodzianek typu 1 nabicie nieaktywne, a potem bad trip po 1 buchu :D
Dlatego najlepiej robić to widelcem. Kiedy już konsystencja jest odpowiednia, przy użyciu tego sztućca wystarcza 3 minuty ugniatania i mieszania. Rozprowadza się doskonale, wiele g tak przerobiłem.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nie rozpuszczacie canna w etanolu >?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.