ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce
in soviet russia drugs use you!
a na jakiej zasadzie sprzedaja to niby w 3miescie -? proszek ?
ad_lawliet pisze:kurde, wlasnie obejrzalam kilka ruskich wideo. jest do kupienia w 3miescie, wiec pewnie za chwile beda to do wszystkiego dosypywac, bo taniej wychodzi. nie rusze niczego z ulicy, zbytnio mnie to przeraza.
Pisz które z miast niby i jakie ceny :D. (Nie obrażę się za bardziej szczegółowe info na PW, też jestem z 3m.)
Bo ogólnie nie wydaje mi się to możliwe żeby ktoś tym dilował w PL.
ad_lawliet pisze:mysle, ze ktos wczesniej znal nasze 'njusy' i wiedzial, ze bedzie na tym interes. a skad niby to sie w niemczech wzielo?
napewno brzmi sensowniej niz ze ktos tym handluje
moze i masz racje. co nie zmienia faktu, ze mozna tym handlowac.
a)Tak, da się i mogą to do czegoś dosypywać, lub
b)Nie, nie da się i nie mogą dosypywać dezomorfiny
Bo może to i śmieszne gdy mówi to hmmm rekreacyjny użytkownik dragów (ćpun :P), ale to ma KU*** przerażające* skutki. Dlatego też chce konkretnie wiedzieć czy jako, że mam blokadę do czegokolwiek I.V to mogę być spokojny czy nadal się bać?
i ew. jak się przed nim ustrzec (nie ćpać.), jakieś charakterystyczne znaki rozpoznawcze? kolor, zapach ?
I tak konkretnie czy ktoś się z tym cholerstwem spotkał w Polsce w sensie czy faktycznie jest i handlują tym w Polsce czy to bańka mydlana tylko?
Sory za może głupie i laickie pytania ale temat jest dość ciężki i poważny.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.