Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 3197 / 380 / 0
Skutki przyjmowania czystej dezomorfiny są takie same jak czystej morfiny a skutki krokodila znasz z youtube to możesz sam porównać.
  • 25 / 1 / 0
kurde, wlasnie obejrzalam kilka ruskich wideo. jest do kupienia w 3miescie, wiec pewnie za chwile beda to do wszystkiego dosypywac, bo taniej wychodzi. nie rusze niczego z ulicy, zbytnio mnie to przeraza.
mowisz, biale nie jest zle, byle tylko je przespac
ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce

in soviet russia drugs use you!
  • 1241 / 9 / 0
nie wiem dokladnie jak sie to robi ale wydawalo mi sie ze ta dezomorfina na benzynie daje w ostatecznosci plyn nie proszek wiec dosypywac ni jak to - chyba ze ja cos nie wiem -> to troche tak jak bys powiedzial ze o pseudoefedryna (koda) jest dostepna wiec metkata beda dodawac do kokainy --- wiadomo ze da sie zrobic kota w proszku ale ten prosty przepis nie pozwala na otrzymanie proszku nawet jak sie ma co trzeba bo wychodzi i tak gil

a na jakiej zasadzie sprzedaja to niby w 3miescie -? proszek ?
  • 443 / 6 / 47
ad_lawliet pisze:
kurde, wlasnie obejrzalam kilka ruskich wideo. jest do kupienia w 3miescie, wiec pewnie za chwile beda to do wszystkiego dosypywac, bo taniej wychodzi. nie rusze niczego z ulicy, zbytnio mnie to przeraza.
No nie mów, brzmi kosmicznie nierealistycznie %-D.
Pisz które z miast niby i jakie ceny :D. (Nie obrażę się za bardziej szczegółowe info na PW, też jestem z 3m.)
Bo ogólnie nie wydaje mi się to możliwe żeby ktoś tym dilował w PL.
  • 25 / 1 / 0
mysle, ze ktos wczesniej znal nasze 'njusy' i wiedzial, ze bedzie na tym interes. a skad niby to sie w niemczech wzielo?

• 1241 / 9 / 0
ad_lawliet pisze:
mysle, ze ktos wczesniej znal nasze 'njusy' i wiedzial, ze bedzie na tym interes. a skad niby to sie w niemczech wzielo?
np. ktos sobie zaczal robic w domu i podzielil sie wiedza z kolegami

napewno brzmi sensowniej niz ze ktos tym handluje
  • 25 / 1 / 0
@ooo
moze i masz racje. co nie zmienia faktu, ze mozna tym handlowac.

• 5 / / 0
Eeee kurde, może ktoś konkretnie i 100% potwierdzić że
a)Tak, da się i mogą to do czegoś dosypywać, lub
b)Nie, nie da się i nie mogą dosypywać dezomorfiny

Bo może to i śmieszne gdy mówi to hmmm rekreacyjny użytkownik dragów (ćpun :P), ale to ma KU*** przerażające* skutki. Dlatego też chce konkretnie wiedzieć czy jako, że mam blokadę do czegokolwiek I.V to mogę być spokojny czy nadal się bać?
  • 25 / 1 / 0
jasne, ze mozna to dosypywac. skoro juz wiadomosci krajowe o tym nadudnily, to kazdy moze wpasc na pomysl dosypania jakiegos szitu bez oczyszczenia, skoro efekt bedzie dla uzytkownika rownie zadowalajacy. jesli nie masz kontaktu bezposrednio z tworca twojego narkotyku (czyli gwarancja jakosci), to na twoim miejscu przerzucilabym sie na czysta apteczna morfine albo lzejsze opio.

• 5 / / 0
W zasadzie nie wiem czy się zrozumieliśmy :P może coś zamotałem bo trochę jestem upalony :diabolic: Chodzi mi dokładnie o to czy kupując np. fete czy mefa ogólnie sniffy jest prawdopodobieństwo wystąpienia dezo w tym prochu ? chodzi mi o czysto chemiczne możliwości uzyskania prochu dezomorfiny
i ew. jak się przed nim ustrzec (nie ćpać.), jakieś charakterystyczne znaki rozpoznawcze? kolor, zapach ?
I tak konkretnie czy ktoś się z tym cholerstwem spotkał w Polsce w sensie czy faktycznie jest i handlują tym w Polsce czy to bańka mydlana tylko?

Sory za może głupie i laickie pytania ale temat jest dość ciężki i poważny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.