Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Ile kubanskich suszonych sztuk to 1g ?

pozdro
  • 3898 / 238 / 13
Czasem nawet nie jeden cały w zależności od odmiany i egzemplarza. Wiesz w ogóle jak wyglądają cubensisy?
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2011 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 41 / / 0
Jestem na razie zielony w grzybach ale to sie zmieni :D
Typ u mnie sprzedaje 1g-15 zł cuby.
Ile kruszonych syszonych Gramow cubennisa na tripa:
-slabego
-sredniego
-mocnego
???

pozdr
  • 2362 / 28 / 0
BS
  • 41 / / 0
Dzięki :)
A jaką odmianę cubennisow polecacie ? Zalezy mi na duzej ilosci zbiorow, szybkiej kolonizacji, bez strzału termicznego, noi moc musi byc :D ale bez stanow lekowych.
  • 3898 / 238 / 13
Wejdź na psilosophy i poczytaj. Ja od siebie polecam Cubensis B+ ma agresywną grzybnię, duże owocniki i duży plon.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 41 / / 0
czytalem :) i nie wiem na co sie zdecydowac , GT podobno ladnie daje wizualnie ale nie wiem ile rosnie i jakie plony. Cambodza eosnie 25 dni ale daje POBUDZAJACY?! trip ?
  • 1392 / 10 / 0
artimal pisze:
czytalem :) i nie wiem na co sie zdecydowac , GT podobno ladnie daje wizualnie ale nie wiem ile rosnie i jakie plony. Cambodza eosnie 25 dni ale daje POBUDZAJACY?! trip ?
Widać, żeś rzeczywiście jeszcze zielony. Nie od odmiany zależy odbiór doświadczenia, a od Twojego nastawienia i otoczenia. Każdy gatunek ma w sobie te same alkaloidy, tylko w innych proporcjach. Profil działania jest niemalże identyczny, inna tylko moc. Nie ma grzybów na wizuale, synestezję, czy autowiwisekcję. Są grzyby halucynogenne i kropka. Różnice w zestawieniu psylocybina/psylocyna nie mają znaczenia, bo ta pierwsza i tak zawsze przechodzi w tę drugą. Baeocystyny w cubensisach jest natomiast zbyt mało, żeby cokolwiek zmieniła.
  • 1519 / 20 / 0
Yy, to chyba nie jest odpowiedni wątek na tą rozmowe :P
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1456 / 19 / 0
artimal pisze:
ale bez stanow lekowych.
To przecież zależy głównie od s&s i tego co masz w głowie.

Ed, racja, może jakiś mod przeniesie ostatnie posty do ogólnego.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.