Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 228 / 43 / 0
Mialem od oxy przerwe paromiesieczna.
Ale przerobilem pare lisci po 80mg.
Tego feralnego dnia, przed calym zdazeniem bralem jeszcze kode.
Wiadomo, ze koda dziala dluzej od oxy, więc moze temu skret tak szybko odpuscil.
Przecież przy przedawkowaniu dlugodzialajacych opio, np. Metadon nalokson podaje sie co godzine, koda dziala krocej, ale i tak dluzej od oksy.
Zadnego gowna typu ssri nie biore, pare dni temu skonczylem tylko tramal, male ilosci, nie wiecej niz 400 mg na dzień.
  • 4603 / 2217 / 1
Wzięcie naloksonu zeruje wszystkie opioidy jakie aktywne mamy w organizmie. Liczy się to ja szybko podałeś oxy po naloksonie i co się w związku z tym stało.

Wg jest jedno wyjście. Powinieneś powtórzyć sytuację w bardziej sterylnych warunkach i zaobserwować, czy ponownie dojdzie do tąpnięcia, czy tym razem będzie git malina. jestem przekonany, że wszyscy czytelnicy tematu z chęcią poczytają Twoje przeżycia za drugim razem... Wyobraź sobie - twoje pierwsze badanie quasi kliniczne... Możemy nawet ustalić wspólnie przebieg i punkty kontrolne... Hyperreal wreszcie zapisze się w świecie nauki, a nie tylko ćpania!

Kto jest za?!
  • 228 / 43 / 0
Oczywiście, mogę to powtórzyć, tylko musicie mi najpierw zapłacić.
Nie będę królikiem doświadczalnym za darmo, także jak komuś na tym zależy (mi w ogóle) to piszcie pw.
Nie ma nic za darmo.
Mam problemy finansowe.
Bylem dziś w 2 dobrze znanych mi aptekach, w których kupuję kodeine od dawna.
Zabrakło mi 2 zł, pytam czy mogę donieść jutro... Ni chuja, wkurwilem się, aż tak, że napisalem im z 4 kont duckduckgo negatywne opinie.
Chuje.
Na ten moment już wykombinowalem hajs i przygrzalem tyle, by wkurw znikł. Mmmmm cz3kam na wjazd i 2 paki dhc, i pozdrawiam wszystkich opiatowcow!
  • 880 / 365 / 6
Trzeba założyć zrzutę!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 2198 / 715 / 0
Tyle lat grzeję ale żeby koda działała dłużej od oksy to pierwszy raz słyszę. Skąd wy ludzie te leki bierzecie że macie takie problemy? W sumie ktoś tam wrzucał czy tu czy w wątku o o24 takie na szybko zrobione opakowanie oksykodonu z jakejś wyjebki, przy takich wynalazkach to faktycznie "oksy" może działać z 30 minut czy godzinę. Przy legitnym z apty albo w oryginalnym opakowaniu to raczej nie widzę takiej możliwości.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 228 / 43 / 0
Czas dzialania oxy zalezy tez od drogi podania... i...dawki.
Mnie koda +400mg robi na caly dzionek.
A na ciagach oxy oxy dziala na mnie max 3-4 h i dorzutka.
Co do tych podrabianych lekow, to ja nigdy nie bralem jak nie bylo w oryginalnym lisciu.
  • 2198 / 715 / 0
To tak jak podejrzewałem, wynika to raczej z dziwnego metabolizmu kodeiny a nie oksykodonu. Dzięki za wyjaśnienie sytuacji.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1179 / 124 / 0
^Póki na mnie koda działa w rozsądnych dawkach, to tez działała bardzo długo. Wręcz na drugi dzień coś jeszcze odczuwałem. Dla mnie to nic nadzwyczajnego.
Za to oksy działa na tyle krótko, że można bić po kilka razy dziennie. Gdyby nie krótki czas działania, byłby to narkotyk "idealny". Dlatego tylko w miksie z majką.
  • 2198 / 715 / 0
Tylko ile w tym działania fizycznego a ile psychicznego? I na ile po oksy sobie nie wmawiacie że krótko bo chcecie sobie umotywować dorzutki? Bo z naukowego punktu widzenia kodeina działająca 24h to niezły ewenement. Zresztą to można łatwo sprawdzić będąc wjebanym fizycznie, mając do wyboru obie substancje wybierałbym oksy bo oddalało skręta bardziej nawet w niewielkich dawkach (no może tutaj iv by odpadało, wiadomo). Mimo to nie mówię że to niemożliwe, po prostu raczej rzadkie.
  • 2814 / 367 / 0
10 września 2019mniemanolog pisze:
^Póki na mnie koda działa w rozsądnych dawkach, to tez działała bardzo długo. Wręcz na drugi dzień coś jeszcze odczuwałem. Dla mnie to nic nadzwyczajnego.
Za to oksy działa na tyle krótko, że można bić po kilka razy dziennie. Gdyby nie krótki czas działania, byłby to narkotyk "idealny". Dlatego tylko w miksie z majką.
No " idealny " gdyby jeszcze nie tak szybko rosnąca tolerka
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.