Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 22 / 15
Ja stosuję ten http://allegro.pl/1x-5-htp-max-5-htp-30 ... 01218.html

Biorę 3 kapsy na dobę. To jest sporo, wiem, ale 5HTP działa na mnie wybornie :) Polecam!
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / / 0
Wątek przetrzepałem, ale mimo wszystko spytam - zażywając 5-HTP poprawi mi się motywacja, wyrobi mi się także większe poczucie obowiązku?
Jak na razie zwyczajnie nic mi się nie chce.
  • 1174 / 22 / 15
Na to niestety bym nie liczył.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 23 / 0
Jak ktos ma realny problem z soba, to jednak trza sie przelamac i pojsc po recepte na psychotrop. 5-HTP jest wtedy dobry jako wspomagacz.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 22 / 15
@telepa:

Zerknij sobie na wykłady tego typa http://jakubkrolikowski.pl/czy-naprawde ... motywacji/

Tu coś na szybko o motywacji, ale na dole masz przekierowanie do podobnych tematów, przejrzyj, nic Ci nie zaszkodzi a może pomóc. Ogólnie gościu jest ok, ma spoko flow.
  • 1174 / 22 / 15
Czy trip na DXM podczas przyjmowania 5-HTP jest bezpieczny? Czy też należy uciąć 5-HTP na X czasu przed tripem?
  • 300 / 6 / 0
@up
nie próbowałem ale na pewno nie ryzykowałbym przy dużych dawkach. DXM podbija chyba wszystko/

a jak jest z długotrwałym użytkowaniem 5-htp? jakieś skutki uboczne? Od dłuższego czasu aplikuje ten suplement i zauważyłem spore rozdrażnienie, niechęć i ogólnie depresyjny stan na 2 dzień po "odstawieniu". Do 3 dnia narazie nie wytrwałem, niby taka pierdoła a też się można wkręcić...
  • 1174 / 22 / 15
Ja to nigdy tak nie miałem... Odstawiałem na zasadzie "a znowu zapomniałem wziąć, doooobra to już nie biorę".

PS właśnie tripuję na 18 kaszlakach, przed południem poszło 600mg 5-HTP, już drugi raz taką hecę zrobiłem... nu nu nu..
  • 1 / / 0
Witajcie. Jestem tu nowa. Właśnie zaczęłam brać 5 htp. Gdzieś wyczytałam, że może to pomóc przy bezsenności, z którą borykam się już od 6 lat. Brałam różne środki mające ułatwiać zasypianie (m.in Sanval, Afobam, Trittico), chodziłam po psychiatrach i psychologach, ale z bardzo marnymi skutkami. Wszystko pomagało na okres do pół roku, a potem zaczynało się od nowa. Dlatego tak jak mogę szukam czegoś na własną rękę.
Biorę 5 htp Puritan's Pride (200 mg dziennie) ale dopiero od 3 dni. Bardzo ciekawe co mi z tego wyjdzie... Gorzej raczej być nie będzie :)
I miss the comfort of being sad
  • 388 / 3 / 0
5-HTP raczej nie wyleczy cie z ciężkiej bezsenności. Z mojej strony polecam mirtazapinę (remeron, mirtor, mirtagen). BARDZO dobre na zaśnięcie. Na inne rzeczy mniej ale na sen to jest totalna armata.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.