Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1878 / 196 / 0
Przecież nie powiedziałem że się z nim nie zgadzam. Co by nie było mam szacunek do wiedzy którą posiada

Nigdzie nie napisałem, że oczyściłem się totalnie, chuj mnie to obchodzi zresztą. Moja aktywność narkomańska spadła ze 100 do jakichś 10%, więc tak czy inaczej tolerancja i ilość śmieci w organizmie również spadła

Dużo czasu minie zanim przypierdolę coś po raz kolejny, a rynek ketonów obecnie chujowy bez polotu w stanie krytycznym. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze wyjdzie słońce i zaświecą lepsze czasy

W przeciwnym razie rozumiem, że między pierwszym a drugim razem z X ketonem będzie trzeba udać się na pół roku do Tybetu
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 181 / 23 / 0
Randon byl random ni ma.kwestie zna PEA.

Klef sam w sobie zly nie jest. Tylko za duzo rzeczy zaczyna sie skladac do kupy.
Ktos tu dla zartu rzucil kilka stron wstecz-klef chyba wiaze sie z tkankami.
Miski jesli on celnal to [mention]LiquidStranger[/mention] rezerwuj bilet i mnie.
Rozwazam jeszcze jedno detox przez inna substancje.
Tylko, ze tu juz to troche jak skakanie po linie.

Zrobcie ten test DXM lub przyprawami i dajcie znac.
Tylko z DXM uwazajcie, nie lubia sie z cmc (zamyka otwarty kanal... chlorkowy)
Pierwszy test xz DXM i makaron w sosie z kurkumy i przypraw wycial mnie na 1,5dnia. Tylko dawka byla wysoka.
Ponoc nawet 30 mg starczy. U mnie bylo wiecej.

A i z nootropami tez sobie dajcie spokoj. Slabe sa za slabe, mocne za bardzo mieszaja.
@Liquid po niektorych postach odnosnie cmc wroze Ci miesiac samego odtruwania sie. Bo tak nazwalbym cz 1 detoksu. Cz 2 to poprostu odbijanie tolerki.
Znam siebie i widze ile bledow poszlo. Jakby nie pomoc pewnych ludzi dalej bym wisial w tym bajzlu cieszac sie kolejnym miesiacem na c. A tak,zepsuli zabawe :-D

Co jest najgorsze slyszalem tez opini, ze miksy z cmc wiaza to co najgorsze. Tu nie mam przelozenia. Akurat cmc nie mixowalem.

Ps ciekawy byl przypadek, jak chlop na ciagu cmc wrzucil furan. Po godzinie furan przestal hulac...
Wrzucil 3cmc.
Benzo mu wtedy zycie uratowalo.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Ban na cmc wisi już od roku i jakoś nic się nie zmienia w tym kierunku. Zgadzam się z przedmówcą, że o ile 3 cmc bardzo mi podeszło, bo tam rzeczywiscie było zarówno czuć dopa i sero. Za to 4 cmc to totalne gówno. Niedojebana serotonina. Nie czaje jak ludzie mogą jeść takie ilości :D. Szanujcie głowe macie tylko jedną.
  • 623 / 44 / 13
11 maja 2017Brainnn pisze:
...
Na raziw zacznij odtruwac organizm.
Kw foliowy, cynamon i kurkuma.
Dobey klef to bajka.
Te sorty co sa w wiekszosci to dno.
*I wieczorem 50-100 grmakaronu z twarogiem. Po nim sos - przecier pomidorowy, rhodiola, pieprz, kurkuma i cynamon+b6 +b9+tryptofan (podzadnym pozorem nie dawacc 5htp)
...
Tak sobie przeglądam posty i zapomniałem zapytać możesz coś więcej o tym, żeby nie suplementować się 5HTP?
Mi bardzo pomaga ustabilizować nastrój po zabawach z serotoninowymi zabawkami.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 181 / 23 / 0
Przerzyj na eng wiki czego prekursorem jest l-tryptofan.
Tam jest bodaj niacyna, tyramina, tryptamina itd

Poza tym podobno za serotonina podaza kortyzol (choc tu mi nie odpowiedziano jasno).
5htp zaburza te zaleznosci.
Co ci po serotoninie jak brak bedzie reszty?

Trzeba w zdrowiu zalozyc osobny temat pod same chlory.
To inna bajka.

'no i ten wapn, potas i reszta... sam wapn jest niezbedny do melatoniny.
Do tego trzeba zmienic zarcie. Odpadaja wszystkie wieksze obciazenia flakow.
Wpadaja kiszonki.
Ps kurkuma i rozaniec zadbaja o serotonine :-)

A samo 5htp doraznie moze i tak,ale jak mowie musialby temac podbic
[mention]Hash_Oil[/mention]
Lub[mention]PEA[/mention]

Co do posta statica. 3mies bez wsparcia to min. Przy czym problem z rozjechanym glu wroci, ze zdwojona sila.
Benzo pomoze, ale rozjedziesz inne rzeczy. Tu trzeba dzialac inaczej.
Kazdy krok spokokojnie.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Czy 4cmc jest neurotoksyczne/toksyczne, jakie to ma skutki uboczne? Gdzieś słyszałem, że to "kosiarz neuronów"- nie wiem ile w tym prawdy.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
Sam w sobi toksyczny nie jest.
Inaczej sprawa sie ma przy mixach czy ciagach.
Klef nadaje sie na max 2-3 wrzuty po 200-300-400mg raz na mies/dwa
I koniec

A wy tam wyzej kombnujcie co dalej. Ja rozpisalem mniej wiecej odtrutke i do detoksu nie doszedlem.

A do powyzszego dorzuccie imbir, w ramach antyhistaminy.
  • 570 / 4 / 0
A jak częściej, np. 2 razy w tygodniu to jak wygląda sprawa?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
O ile znajdziesz legit klef (w chinach ban) to poprostu wywinduje Ci tolerke
  • 570 / 4 / 0
A to git, myślałem, że jakaś neurotoksyczność, czy coś takiego. Na szybsze uzupełnienie serotoniny mam inozytol.:>
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.