przeczytałem Wasze opinie i jednak zdecydowałem się na Dynavap M 2021 i palnik :)
Powiem szczerze że na początku byłem bardzo rozczarowany. Postępowałem zgodnie z instrukcją i jakoś tak skłabo klepało, sam nie wiedziałem czy to sie wapuje czy nie.
Tak jak ktoś wcześniej napisał wymaga to troche praktyki i teraz jest już dużo lepiej.
Mieszam sobie 2 rodzaje jarania od spectrum treamatics: 20% i 8 % THC. Zwapowac musze takie 2 nabicia aby sie "upalic". Chociaż już po jednej czuje.
Normalnie jedna fifka tej 20 i jedna tej 8 sprawia ze jestem konkretnie zatwiony na kilka godzin.
Wiec jest ekonomiczniej, fifki nabijam z topow a tego Dynavap ze zmielonego tematu.
Dodatkowo sprawdziłem te resztki z wapowania i....to kopie. Spaliłem z 3-4 fifki i sie też upaliłem.
Mam pytania:
1) jak powinien wyglądać ABV? Ja mam zazwyczaj ciemno brązowe ale też czasem jest czarne.
2) Czy ABV można od razu wypalić z Dynavap? To że po ściągnieciu cap-a można podpalić to wiadomo ale czy na dłuższą mete nie przytka sitka itp itd. Robił ktoś z Was tak?
3) wielu z Was mówi że temat musi być w postaci pyłu. Ale czy dosłownie pyłu jak proch?
Do tego dokupiłem CLICKER 420 VAPE, zdam relacje jak odbiore przesylke. Łącznie zestaw mnie kosztował ok 700 zeta. Wachałem się z All in One, tzn np. taki Fenix itp itd ale zdedycowałem się na taki zestaw ponieważ jeśli grzeałka padnie to tylko ją wymienie a nie całe wapo.
Pozdro
Tip = to na co ów dekielek nakładamy :D
Cap wydaje dźwięk, ale jeśli tip nagrzeje się szybciej i skuteczniej to i szybciej cap kliknie. @Makemo będzie G :).
2) mozna ale lepiej byc cierpliwym i uzbierac wieksza ilosc a potem zrobic z tego cannabutter w watku o ABV podalem nawet przepis jak krok po kroku
3) nie musi ale jak jest drobno zmielony to lepiej i rownimierniej uwalnia THC . Na proch to nie miel bo po prostu przeleci przez sitko - uzyj mlynka i bedziesz mial ok
Z sitkiem sie nic nie stanie jak bedziesz opalal nawet - po prostu wyczysc raz na jakis czas alkoholem izopropylowym
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.