Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
Serotoninowy1234567
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: Serotoninowy1234567 »
Chciałbym odzyskac konto. Nick serotoninowy proszę kontakt @surveilled mail dixxx@safe-mail.net
  • 231 / 42 / 0
08 grudnia 2023WRB pisze:
@Ratnehap Złotko zajrzyj tutaj
czat-matrix-howto-t77168.html

Wrazie W wiesz gdzie mnie znaleźć, pomogę ^^
Dziękuję <3 obczaję dzisiaj ^^
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
serekserotoninowy
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: serekserotoninowy »
@surveilled nie pisz na tamtego maila ponieważ nie mam do niego dostępu.
  • 365 / 103 / 0
08 grudnia 2023Ratnehap pisze:
Hej.
Od jakiegoś czasu mam problem aby dostać się na czat.
Loguję się danymi konta, a wyskakuje komunikat o błędnym loginie i/lub haśle.
O co może chodzić, ktoś miał podobnie?
Zmieniłaś serwer ? Jeśli nie to zmienić serwer na hyperreal.chat, spróbuj wpisać duże litery w loginie jeśli takie masz . Jeśli zmieniałaś login na forum to spróbuj się zalogować na starym loginien. Jeśli się nie uda - napisz do mnie xos wymyślimy
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 1936 / 255 / 0
@ZleSpiaca czy tylko @surveilled może przywrócić konto serotoninowemu to jest dobry chłopak a dezaktywował się
  • 9462 / 1855 / 2
Potwierdzam. Chcemy powrotu Serka. Z całej puli serotoninowych (a chyba w szczycie było ich 3 czy 4 pozostał tylko ten.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 365 / 103 / 0
@nCuX tylko surv.
A to jest coś pilnego?
  • 1936 / 255 / 0
Ręczę za niego pls
  • 365 / 103 / 0
Napisz do mnie pw
  • 1936 / 255 / 0
Poszło
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.