Wszedłem w ten etap w okresie kiedy nie było już stacjonarek i prawie wszystko sprzedawane w necie nazywało się research chemicals i były to konkretne substancje a nie kolorowa paczuszka z chuj wie czym (ten czas zaliczyłem w Irlandii, większość to był syf ale też tak poznałem mefedron i chyba MDPV). Label RC bardzo mi odpowiadał, śmieszyły mnie tradycyjne dopy o debilskich nazwach, bo ja byłem przecież riserczerem nowych, nieznanych chemikaliów, testowałem wszystko po kolei szukając najlepszych.
Dlatego zawsze mnie wkurwia kiedy słyszę o "krysztale" bo co to niby kurwa ma być, będę kupował niewiadomo co Seba akurat dostał po taniości bo ładnie wygląda? Wyjebane w to.
Na tle alfy, pentedronu, bufedronu i mefa 3-CMC uważałem za gówno bo słabe, krótko działa i kupowałem to tylko dlatego że była jeszcze kasa i lubiłem ekstrawagancję, także służyło mi do mixów z porządnym towarem jako wypełniacz. No a teraz to właśnie krótkie działanie i średnia moc są tym czego szukam, zwłaszcza po tym jak przypomniałem sobie że takie kosy jak A-PVP już nie dla mnie. Sześć dni wyjęte z życiorysu przez 2 g to jednak już nie te czasy. Jeśli uda mi się przerobić piątkę trójki przez weekend i w miarę dobrze się w następnych dniach czuć to może przy niej zostanę.
@TymekDymek
31 marca 2025zburzony pisze: @DobryWujas z nieba mi spadasz, jakie dawki iv 3-CMC szły u ciebie? Ile myślisz najwięcej mogę podać bez większego ryzyka sensacji?
Dawki do 150mg na strzał są względnie bezpieczne. Jednak pamiętaj, że dla dobrego 3-CMC dawka około 100mg donosowo już robi robotę. Lepiej zacząć od 80mg i podawać powoli by stwierdzić jaka dawka jest korzystna. Metoda rozpuszczania oczywiście na zimno. 3-CMC podawany dożylnie NIE POWODUJE ŻADNEGO DYSKOMFORTU. Jak czujesz ból to jesteś poza żyłą. Minus największy że trzeba strzelać co 30-40 minut. Nie warta zachodu robota.
Będę miał na testa jeszcze 4-CMC, nie planuję podać go na raz z trójką ale jakoś pomiędzy strzałami, cholera wie czy podziała jak trzeba kiedy biorę tyle leków serotoninowych.
@Muminek1988 zamierzam to sprawdzić za parę dni, dam znać co i jak.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.