Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
Proponuje robić 500mcg na blotter. Nie widzę sensu katowac się bl i bezsennościa, gdy te same efekty są przy 500mcg co przy 1mg.
  • 3449 / 124 / 8
To chyba kurwa macie jakieś inne C-NBOMe %-D Ja ostatnio zjadłem 1,5 mg i żadnego bodyloadu ani bezsenności nie uświadczyłem, w dodatku nikt ze znajomych też się na to nie skarżył a wszyscy jedli po 1 mg. Mówisz o podaniu donosowym czy jak?
  • 149 / / 0
Jak opisałbyś działanie tego niebodyloadowego 25C?
  • 418 / / 0
500mcg nawet na nos, to mala dawka przy tej subtelnej substancji.
Ω
  • 3449 / 124 / 8
draem pisze:
Jak opisałbyś działanie tego niebodyloadowego 25C?
Już opisywałem poprzedniego tripa:
Czeslaw pisze:
Też tak gadałem, że 25C to taka "demo wersja", aż w końcu zjadłem 1,25 mg przedniego sortu i okazało się, że psychodela pełną gębą. Gdybym miał opisać działanie jednym określeniem, to byłoby to coś pomiędzy "prześlicznie", "zajebiście" i "miazga w chuj" :) Wielka euforia, zupa wizualna, kosmiczne oddziaływanie na zmysły słuchu i dotyku. Muzyka brzmi kapitalnie, synestezja jak po 2C-E, wielowymiarowe CEVy powodujące przeniesienie do innego świata natychmiast po zamknięciu oczu... A przede wszystkim erotyzm. Samo patrzenie na Moją Ukochaną wywoływało mi gęsią skórkę na całym ciele, najdrobniejszy dotyk odczuwałem jako pół orgazmu. Bardzo żałuję, że nie ze względu na set&settings nie było sposobności, byśmy zostali sami na dłuższą chwilę, bo działo by się... :) Bardzo zaskoczyło mnie to działanie, bo nie był to mój pierwszy raz z c-nbome, a mimo tego w najśmielszych snach nie przypuszczałem, że coś takiego jest możliwe z tą substancją. Daję jej bardzo wysoką ocenę i cofam to, co kiedyś pisałem - że to wersja demo psychodelika i nie jest warta uwagi. Bardzo mocno się pomyliłem %-D Jeśli ktoś za pierwszym razem się do niej nie przekonał, to polecam spróbować zwiększyć dawkę lub zmienić set&settings ;)
  • 827 / 3 / 0
A próbowałeś 25E-NBOMe? :) Bo mi z tej grupy (tzn. 25C/D/E/N) właśnie na E pasuje opis i póki co najlepiej wspominam. ;-)
Miej dystans
  • 3449 / 124 / 8
Nie próbowałem E-NBOMe, a sugerujesz, że mój opis działania pasuje do tej substancji?
  • 827 / 3 / 0
Kto wie, szukam racjonalnego wytłumaczenia w dość skrajnych opiniach na temat 25C-NBOMe. Mi opis pasuje. Naturalnie może to być zwykły efekt różnych reakcji / różnych tripów, ale tzw. "lewe sorty" mnie nie przekonywują. ;-)
Miej dystans
  • 266 / / 0
Na bl też sie nie skarżę, jadlem 1mg sortu Czesława i było wporządku, chociaz ta dawka dupy nie urywa i w moim wypadku moge to okreslic jako "wersję demo" fana rzecz jak ktos chce sprobowac psychodelika na pierwszy raz, a nie chce od razu na gleboką wode sie rzucać, wlasnie kolege na to namawiam.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 3449 / 124 / 8
@emerx
Prędzej jestem w stanie uwierzyć, że kiedyś coś innego było sprzedawane jako 25C, nawet we wszystkich polskich sklepach RC, niż że to co ja mam jest czymś innym ;) Ale myślę, że to po prostu kwestia osobnicza, i w dodatku sprawy różnych sortów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.