Ciężkości, poddenerwowania i mdłości na wejściu
Śmiesznego wjazdu i kolorów
Energii
Empatii letko lekko podwyższonej
Wyższej temperatury ciała (uważaj żebyś zapalenia płuc nie dostał jak pewien przygłup co latał w samej koszulce przy bardzo niskich temperaturach
I dobrej zabawy
@blackgoku
Dobra już nie odpisuj, poszukałem w śmieciach. Nie dostałem powiadomienia żadnego, a nie zawsze pamiętam to co piszę.
I jak będzie za ciężko dla mnie to co robić?
Przypomnij sobie, że nie zeżarłeś dużo.
Przypomnij sobie, że to zejdzie.
Staraj się zrelaksować, jakąś lekką/przyjemną/pozytywną muzykę puścić (u mnie badtripy ratuje "Jazz in Paris"), melisę wypić.
Ewentualnie benzosa ale osobiście nie polecam.
Nie tylko prawie wszystkie nieprzyjemne objawy z poprzedniego razu nie wystapily , z nowa wiedza jak podejsc do tej substancji wycisnalem z niej 100% !
Wizuale silne i niemal przytlaczajace swoja glebia , psajtrance wchodzil jak marzenie , wszystko bylo nieskonczenie wazne i glebokie . Nie brakowalo mi tez humoru i smialem sie histerycznie , czuc bylo subtelna nutke euforii . Ciezko bylo sie wyslowic , jezyk platal sie jak kable od sluchawek w kieszeni . Dostrzeglem lekkie grzybowe uczucie pierwotnego niepokoju , ktore jednak nie przycmilo ogolnych dobrych wibracji . Dalej nie uwazam , ze jest to substancja na impreze ale filozofowanie w gronie przyjaciol juz jak najbardziej .
Po 5h bylo juz po zabawie - pozostawal lekki afterglow i nieogar . Bardzo ciekawa alternatywa dla kwasa
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
, moj blad pisalem to o 3 w nocy
-------------------
Nie no kurwa ziomek ma fajnie a mi już bomba z bucha zeszła, jakieś gówno to 2cb :/ wale pixe na MDMA i może coś się wydarzy
Scalono. taurinnn
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.