22 września 2019izopropylofenidat pisze: straszne gowno to 2cb jak ktoś ma wrażliwy żołądek to niech nie bierze... dostałem od znajomego niedawno jakis profesjonalny sort z Holandii ktory kazdy chwali i co? przez całego tripa chciało mi się rzygać, czego się spodziewałem ALE z tego powodu dzien wczesniej nic nie jadłem, a przed tripem wpierdoliłem z 50g imbiru i mase innych specyfikow anty-nudnościowych
chuja to dało, cały trip zepsuty przez nudności
Po drugie, 2C-B nie rozpierdala żołądka. Chyba że ktoś już ma rozpierdolony, to może podrażniać. Ten rozpierdol to "bodyload" i nie jest on szczególnie związany z działaniem drażniącym, a z działaniem substancji na receptory.
Po trzecie. Według mnie ciężko jest dostać teraz oryginalne 2C-B bez dodatków. TO jest RC a nie klasyk tj. MDMA. Wspaniała substancja, ale większość osób nie jest chętna do regularnego brania 2C- stąd też nie opłaca się tego produkować w dużych ilościach. A pod postacią 2C-B można sprzedać inne substancje, szczególnie z nieciekawymi wypełniaczami.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.