Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
eth-cat -nie ma straszniej opinii , sprawdz temat o nim na hajpie ! więszkość jest bardzo zadowolona z działania.
3,4-DMMC - to zalezy , jakis czas temu dostałem tego trochę i do tej pory uważałem to za totalny syf , ale ten sort mnie zmiażdżył
Edit: O właśnie pentedron jeszcze.
Ewentualnie jeszcze jest NEB - w tej chwili to najmocniejszy keton dostępny na rynku .
Patrząc na podsumowanie - 6APB to raczej nie dla mnie. Jednak brefedron (Nie bufedron), podobno dość "delikatnie" (o ile to w ogóle w ketonach możliwe) oddziałuje na organizm.
Ale wejdź pośród ludzi na 6-APB, a mefedron, i jakikolwiek inny keton, mogą się schować. Jest się rozmownym, konstruktywnie rozmownym - nie mefedronowo gadatliwym. To te małe "sukcesiki", jak chociażby trafnie ujęta zdaniem myśl, bezpośrednio przelewają się w euforię. Szybko można się w niej zatopić, a jedyne, co będzie widać z zewnątrz - to radość. Stan ten trwa 8 godzin minimum, czasami nawet do 16. Problemów z sercem nie uświadczyłem osobiście żadnych, nawet tachykardii.
A efekty psychodeliczne są tu drastycznie inne od czegokolwiek, co mogłoby nosić nazwę "UFO". Ot, lekkie wizuale i delikatne poczucie dziwności tego stanu w jego perfekcji. Moim zdaniem, to taka wisienka na torcie.
Sprawdź sam. Ja się już dowiedziałem.
scalono - surveilled
@surveilled: Dzięki. Akurat Twojej opinii, jako adminowi z taką ilością postów jestem skłonny zaufać :-D Planuję tylko jedną, maks dwie sesje z euforyczną substancją. Ponieważ akurat jadę do dziewczyny na 2 dni, z którą przeżywałem większość mefedronowych przygód. Więc chyba zdecyduję się na 6-APB dawkowane ostrożnie. Ponieważ jest to inna grupa niż Ketony, więc chyba tolerka na mefedron nie przełoży się w tym wypadku? Trochę drogie to 6-APB, jednak to działa na jego korzyść. Zwykle lepszej jakości, bardziej popularne i "względnie bezpieczniejsze" substancje są droższe. Syf można kupić już po 25 - 30 zł / g.
Laveyan pisze: Dzięki. Akurat Twojej opinii, jako adminowi z taką ilością postów jestem skłonny zaufać :-D
Laveyan pisze:Planuję tylko jedną, maks dwie sesje z euforyczną substancją. Ponieważ akurat jadę do dziewczyny na 2 dni, z którą przeżywałem większość mefedronowych przygód. Więc chyba zdecyduję się na 6-APB dawkowane ostrożnie.
Laveyan pisze:Ponieważ jest to inna grupa niż Ketony, więc chyba tolerka na mefedron nie przełoży się w tym wypadku?
Laveyan pisze:Trochę drogie to 6-APB, jednak to działa na jego korzyść. Zwykle lepszej jakości, bardziej popularne i "względnie bezpieczniejsze" substancje są droższe. Syf można kupić już po 25 - 30 zł / g.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.