...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 89 / 4 / 0
W poniedziałek też do świecia jade. W tym węgorzewie syf jak chuj 5 relanium dziennie i codziennie po jednej zabieraja. Nie polecam dtx w węgorzewie a o świeciu sìe wypowiem jak w pon. Dojade
  • 56 / 7 / 0
Witam, ja już nie wyrabiam obrabiam takie ilości OXY że w pale ledwo mi się to mieści. Gdzie mogę się zgłosić bo w swoim mieście ŁDZ wszystko co dobre - płatne, a ja jestem niezdolny do robo bez renty i kasy nawet na żarcie jak coś jest leci na ćpanie.

Pragnę tylko jednego żeby w ośrodku zadbali o mnie tydzień dwa farmakologicznie podczas odstawieńki, gdyż moje choroby których mam sporo zapalenie szpiku, kości, połamany kręgosłup obie nogi, niedowłady wiotkie, padaczka, depresja, jest nie do zniesienia wiem bo próbuje to rzucić nie od dziś i w moim przypadku potrzebna mi pomóc również w tym zakresie, potem psychicznie będę już walczył jakoś.

Dzięki, sorry za zażalanie się, należy mi się wiem za lata ćpania dostać teraz po ryju, ale ośrodki prywatne jak patrzę mają wszędzie pomóc w okresie odstawiennym (o cenach całych pobytów nie wspominam). Mnie wjebali jak zgłosiłem sie dobrowolnie bez żadnych myśli samobójczych, właśnie do zamkniętego z samobójcami, depresjami, schizosami, upośledzonymi - no to nie jest detoks tylko oddział ogólny dla kogo nie wiem ale zwozili tam głównie agresorów zaćpanych mefedronami i nagle babcie która płakała gdzie ona się zgłosiła taki mam szpital psychiatryczny z detoxem. Podobno jest tam detox ale nigdy mimo iż prosiłem, tam nie trafiłem. Dobra nie marudzę już wam, ale proszę dobrych ludzi o wsparcie nie mam się do kogo zgłosić po prostu, a jak zobaczyłem pomoc online, psycho, psychia, detos AI to łeb mi wyparował do reszty. A leczenie na własną rękę psychodelikami też wyszła mi bokiem bo trwa to już lata...

Pozdrawiam! :pacman:
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
  • 3182 / 369 / 0
https://kbpn.gov.pl/portal?id=207473

Tu masz wyszukiwarkę oddzałów detoksykacyjnych na NFZ.
  • 56 / 7 / 0
Jeśli chodzi o szpital jak pisałem jeden szpital na tak wielkie miasto - nonsens. Dlatego zadam pytanie tak, poruszam się na wózku i o kulach, dlatego chciałem leczyć się na miejscu. No ale trudno jak taka jest pomoc w naszym pięknym kraju to trzeba będzie myśleć o strzale ostatecznym bo co zrobisz jak nie masz się do kogo zwrócić, jesteś mega chory i do tego uzależniony tak że nie cieszy cię nawet to że się budzisz, co rano jestem zły że znowu się obudziłem.

Wybaczcie sranie żalem i pretensjami...
“I did not choose LSD,

• 89 / 4 / 0
Detox w świeciu naprawde moge polecić. Wojewódzki szpital zdrowia psychicznego w świeciu. Takiego profesjonalizmu dawno nie widziałem. Opio wale od 20 lat a here od 4. Tutaj większość to opiatowcy. Odtruwają metadonem lub buprą. Do wyboru. Ja wybrałem opcje nasączenia metadonem na program więc codziennie mi zwiększają ten metadon aż poczuje się ukontentowany i wtedy wychodze prosto na program. Jak chcecie detox wtedy pomalutku zmniejszają. Personel miły i pomocny. Warunki bez zastrzeżeń, jedzenie jak na szpital bajeczka. Z czystym sumieniem polecam.
  • 56 / 7 / 0
Adres szpitala to Sądową 18?
“I did not choose LSD,

• 66 / 7 / 0
„Adres szpitala to Sądową 18?”
Tak, od razu puchę grzejesz 🙃
  • 89 / 4 / 0
Zgadza się. Jest też odrazu terapia na innym oddziale 8 tygodniowa. Nie trzeba żadnego ubezpieczenia tylko zadzwonić i umowic termin.
  • 56 / 7 / 0
Jak jestem z innego miasta to uno problemo? Przyjmą? Skręcony już jestem jak po postrzale z desert eagle'a...
“I did not choose LSD,

• 4 / / 0
Mnie wjebali jak zgłosiłem sie dobrowolnie bez żadnych myśli samobójczych, właśnie do zamkniętego z samobójcami, depresjami, schizosami, upośledzonymi - no to nie jest detoks tylko oddział ogólny
Po prostu gdy nie ma miejsva na detoxie a tak zdarza sie czesto to wysylaja na zwykly oddzial ogolny psychiatryczny
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 11:04:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750244592'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.