Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Ty jeszcze się bawisz w kotka? W o ogóle go czujesz? :)
scalono - WRB
Ta mianseryna z kotem podobno wzmagaja agonizm noradrenaliny, ale jako, ze mianseryna dziala na caly zespol receptorow, tym dopamine to liczylbym chociaz na lekkie podbicie ale nie wiem. Mam jeszcze trazodon ssri i roniniol (ceurolex sr) typowy agonista dopaminy, moge wrzucic przed kotem? mam tego 1mg.
UWAGA ! Przed jak i w trakcie tego miksu obowiązkowo należy przyjąć b.duże dawki antyoksydantów, bo wolne rodniki wraz z zalewającą musk dopaminą go rozpierdalają.
Bedziecie jak oni , jesli dalej bedziecie walic w kanau kota :)
Widzieliście kiedyś taką osobę na żywo ?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.