4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 549 / 49 / 0
To teraz jestem już kompletnie głupi. Wszędzie zimna temperatura jest tak podkreślana. Po co w takim razie bawić się z zamrażarkami, jak można zrobić to tak jak opisujecie powyżej i też będzie ok ?
  • 4 / / 0
ja robie tak:
tabletki wsuwam w recepte z środka akataru na pół i wqałkowanie
potem do pyłu dodaje 200-300mg nadmanganianu potasu i mieszam ze sobą, wsypuje do szklanki i dolewam octu 10% mieszam i odstawiam na chwile...
po chwili jak już stęzeje dodaje troche wody i mieszam.
PO tym zabiegu czekam chwile i powoli wlewam do kubka ze szmata i papierem toaletowym do filtracji

zlewam wszystko powoli i po tym wyciskam komncówke do kubka.

po tym zabiegu wlewam do dwóch kieliszków i pijemy z qmplem.

mozna robić płukanke z osadu czasem klepie
  • 761 / 13 / 0
ktos wie jaka jest wydajność reakcji w warunkach domowych? Z KMnO4
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Było już podane że jakiś typ zrobił dla instytutu ekspertyz sądowych i wyszło mu 25%
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 121 / / 0
Nie wiem, może komuś się przyda to co napiszę. Chociaż dużo osób o tym wie zapewne.

Trzeba jak najlepiej rozkruszyć kmno4, nawet jeśli już jest w proszku. Jeśli zostanie jakaś grudka to przy filtracji będzie ona rozwalona i znowuż ujrzymy fioletowy kolor. Szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałem i wypiłem trochę manganu. Jak go wypłukać z organizmu najszybciej?
  • 1521 / 73 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
ktos wie jaka jest wydajność reakcji w warunkach domowych? Z KMnO4
http://www.forensicscience.pl/pfs/71_zuba.pdf
tekst powyżej =/= prawda
  • 669 / 10 / 0
Jak długo można zostawić nieprzefiltrowanego kota? Pytam ponieważ dostałem dziś zrobionego w sylwestra kota. Stał ten czas w lodówce ale nie został przefiltrowany. Jak sądzicie - coś z tego będzie czy nadaje się tylko do wylania w kibel?
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 2362 / 28 / 0
metkatynon w roztworze szybko się rozpada do efedryny i pseudoefedryny, także wylej to w pizdu
BS
  • 2466 / 15 / 0
Można i tak przefiltrować i też to przyjebać. A zresztą skoro rozpada się to nie da się tego ponownie utlenić ?? Z tym że oczywiste że będzie mniejsza wydajność.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2362 / 28 / 0
można, tylko będzie tam w chuj manganu
BS
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.