jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Na 1 stronie masz wyjaśnione, że uszkodzona zjebana wątroba może robić takie akcje w chwilach mocnego przeciążenia. To by wyjaśniało powrót białych oczu po kilku dniach, a ty dalej o tym samym....
A po drugiej stronie siedzi spocony Stefan w białym podkoszulku, robiący sobie jaja
Każdy kto ma mózg wie, że jak już gały uryną zachodzą to jest pozamiatane i albo się ogarniasz jeśli jeszcze zdążysz, albo za chwil pare...jebią cię robale.
Póki co biorę leki, do tego dieta którą niekoniecznie przestrzegam no i co mogę powiedzieć?
Wczoraj pierwszy raz dowiedziałam się jak" boli" wątroba i chociaż nie biorę po prostu dala znak, że jest " chora"
/ Chce i nie chce mi się cpac- bywa różnie. Wiem, że chce żyć.
Dlatego kończę z meta.
:finger:
Akceptuję tego posta warunkowo, jako że nie stanowi offtopu, następnym razem jednak sprawdź datę wątku, w którym zabierasz głos. Temat jest sprzed 4 lat... - UV
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata