Osobiście jestem za tym, by logo zaproponowane przez Toudyego było naszym tymczasowym logiem do czasu zaakceptowania innej propozycji. Lepsze chyba takie wyjście niż oglądanie stale loga ze słowem "ruch"...
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
Nudziło mi się dziś trochę, więc się pobawiłem.
Jest jedna sprawa.. listek konopi musi być kreowany zawsze na wzór wszystkich narkotyków?
Jeśli ma to pomóc w ogólnej sprawie to spoko..
Ogólnie bardzo fajnie..
//Sweet odbierz maila i odpisz jesli możesz :P
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
logo kubaja jest jak narazie najlpeze chociaz innych konkretnych propozycji nie bylo .. czekamy na propozycje
Pozdr.
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
Oto pierwsza praca:
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
kurcze ale fajnie ze w koncu ktos cos nadsyla, juz tracilem nadzieje :P
dkx pisze: i druga praca, taka sama a jednak inna hehe :p
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.