ODPOWIEDZ
  • 2179 / 30 / 0
spisałem Trke niedługo bedzie na NG wiec wrzuce tu linka ;]

macki opisałem nasze rozważania o spryskiwaniu ludzi :D

to na pewno było MDEA, nie miałem tego LOVE & EMPATY, tzn była empatia ale na taki średnim poziomie. Euforia była owszem ale też nie taka wysadzająca z butów choć akurat to mi sie podobało taka delikatna fajna miła euforia ale nie nachalna. Zresztą już dawka o tym świadczy. Z tym pobudzeniem to też dziwna sprawa, rzeczywiście zwlec sie z fotela bylo trudną decyzją ale jak poszedlem tanczyc to moglem sie spokojnie gibać. Muza po tym też bardzo fajnie brzmi, tak "jednolicie" jako całość a nie zlepek dźwięków które możesz analizować jak po LSD czy innych psychodelikach. I ta jasność umysłu. Wiesz że mógłbyś sie normalnie zachowywać gdyby nie naćpany wygląd hehe. Super rzecz ciesze sie że mam to ale jednak nadal cel to true MDMA :D
Hidden mefedron User
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
electrofreak pisze:
po mdma pobudzenie nie powinno być typu fetowego/koksowego/mefowego itd., czyli "pizd pizd pizd" i ciężko usiedzieć, a raczej ogromna "krystaliczność", "czystość", "jasność"
nazywam to "świeżość poranka" :D
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 2179 / 30 / 0
Hidden mefedron User
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Bardzo fajnie napisałeś ale trochę więcej szczegółów by się przydało typu odczucia muzyki, laserów i takie tam :-p
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 2179 / 30 / 0
tak sobie przeglądam TRki stare i trafiłem na dobry raport http://neurogroove.info/trip/ciag-na-mdma, chyba idealnie oddaje stan :)
Hidden mefedron User
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
chlopacy nooo, az mi cieknie slinka z reszteczka clonika jak czytam wasze wypowiedzi i try.
Jak mniemam wszystko pochodzi i zzzaaa granic naszego kraju. Czy moze macie tak dobrych znajomych, ktorzy czasem sa tu to tam i na piwku sie spotykacie ;]

\btw. jesli chodzi o roznice nie w dzialaniu, a wygladzie to jak te dwie cudne substansje sie maja do siebie? ktos cos gdzies foty jakie czy cos tam?
Ostatnio zmieniony 14 marca 2010 przez 5r>-, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 2179 / 30 / 0
nie odnotowałem żadnej różnicy w wyglądzie, nawet testerem tego nie wykryjesz. Generalnie niby po działaniu poznasz ale po wczorajszym teście z MDMA już jestem totalnie pogubiony co jak co działa. W każdym razie wychodzi na to że czy dostaniesz MDMA czy MDEA to bedzie pan zadowolony :D
Hidden mefedron User
  • 350 / 4 / 0
Kiedyś (2-3 lata temu) jak jeszcze zdażały się pixi (chociaż) na MDE to zarzucaliśmy ,a jak czuć było ujebanie w fotelach ,to władek (niewielka ilość) i impreza naprawdę zajebista ,0 zamuły ,zajebista euforia ,empatia wtedy to baaaaardzoo ale to baaardzo przynajmniej mi przypomina MDMA. - dobry mix ,polecam ,jeżeli ktoś chce potańczyć i polatać ,a nie zamulać w fotelu %-D

PZDR.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
a może w piksach zawsze jest jakaś ilość fetungu stąd tak działają? Jak jest w połączeniu z fetą, piszesz mała ilość a jak z czasem działania mdea. Wydłuża sie? Co jak schodzi fetung a mdea jeszcze działa? Nie ma zjazdu?
Hidden mefedron User
  • 350 / 4 / 0
tzn. wiesz co nie zawsze jest fetysz ,bo faza nieco sie rozni, sa to male roznice ,ale rozkminisz o co biega miedzy samym MDMA ,a MDE+Fetysz. Troche wydluza czas dzialania ale nie znacznie lekko poteguje ta euforie (charakterystyczna,nie nachalna). Nie wiem co sie dzieje jak schodzi ,bo zawsze jak ten "mulowaty stan wracal" dorzucalem pixi i troche fetyszu. Zajazd ,no oczywiscie ze jest ,ale jest "pluszowy" czujesz sie wyprany to proste ,ale nie zjebany jak po samym fetyszu, tak ciezko ci - ale i przyjemnie. :D Spac ,sie raczej da ,bo taki spokojniejszy jestes jak zejdzie wszystko.(Ty jestes spokojny ale twoje serce mowi inaczej %-D )
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.