Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
swoja droga ja sie ani nad toba nielituje ani nieuzalam.....ZRESZTA WHEREVER..
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Mozesz tez zalozyc wlasne forum i moderowac posty nieodpowiadajace twojej chorej mozgownicy ;/
rysiu zajebałeś sobie tego ronsona a anusa czy mam ci podesłać instrukcje obsługi jak to sie robi ?
ej a tak poza tym to nie życzcie mi niczego bo ja te wasze życzenia mam w dupie,nawet gdybym je czytał...
pozdrowienia dla antlera wisiora codeine gargemela i night gardena :)
lucy in the sky with diamonds (LSD)
lucy ciągnij pałe :-p
Moze ci jakos glowe zmienia , ja nie mysle.
Nie zapomnij tu sie wpisac jak przyjedziexsz tam z tej wioski . ja to mysle ze to zly pomysl tam jechac ale to nic, wazne ze tylko na dwa tygodnie.
A pozniej bedzies juz w domu. I jak chcesz przestac to tylko sam przez rok brac rolki . zreszta zobaczysz jakie beda drgawki, tak jak turbulencja w samolociku.
ale przeciez jest jeszcze inna opcja, brac klonazepam do konca zycia. duzo ludzi tak ma w ameryce, w koncu jak ci to gowno pomaga i jeszcze twoj ulubiony narkotyk to co w tym zlego. Bo nigdy nie napisales tak naprawde czemu chcesz przestac.
antler pisze: Bo nigdy nie napisales tak naprawde czemu chcesz przestac.
A teraz co , jakie tabletki jesz. planujesz pozniej cos kupywac z narkotykow czy jkos ci to starczy jak narazie. :/
wogole duzo swirof w takich osrodkach?
aha rozjebaną mam wątrobe.wyniki są niepokojące.Aspat 24u/l Alat 40u/l.
Jak ci juz pomogli sie odtruc to na co jeszczew masz tam byc. ?
odwiedziłem swojego doktora.przywrócił mi karbamazepine - 600mg/d.Baclofen fajnie też działa - 50mg/d.
thioridazin biore 50mg/d od jutra będzie 25mg.no i główny napęd sertralina(zoloft) - 100mg/d.z benzo zrezygnowałem,miałem możliwość zdobycia xanaxu ale bałem się że popłyne sobie.powoli jakoś dochodze do siebie.ale receptory mam wyczulone,jakbym wziął 2mg alprazolamu to czuje że bym się zajebał.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.