Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
Ja mam zawsze tę samą fetke. Jak dostaje od chłopa to jest mokra i plastyczna, śmierdzi trochę alkoholem, i fetą. Wystarczy że te kuleczkę położę na kartce papieru i po 15-30 minutach w pokojowej temperaturze robi się normalny proszek leciutko wilgotny rozwalam karta na płasko potem zdrapuje i jest super suchy proszek i pachnie jak normalna feta. Działanie też książkowe po jednej dużej 150 mg peak 2-3 godziny taki że włosy się jeżą ciarki na plecach i ogólnie taka moc, że.nie raz jak przesadzę to ręce się trzęsą. Po peaku libido wypierdalaj w kosmos czuć bardzo mocne działanie które utrzymuje się kolejne 4 godziny i potem bezsenność występuje

Rano jak wstanę z wegetacji to zjadam śniadanie pije kakao i czuję się dobrze.

Nie znam się ale to chyba jest lewoskrętna z dodatkiem kofeiny.

P.s wolę to niż ketony po których jestem struty, umieram tydzień i hujostwo uzależnia jak ja pierdole. A taka fetka robi robotę i nie tyra aż tak organizmu
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 12 / 2 / 0
Kurde, chciałbym się czuć tak jak ty, a mnie to klepnie na 10 min chwila potem sztuczne pobudzenie i nic, porażka....
  • 1066 / 158 / 0
To lepiej odpuść sobie, cholera wie co to jest, znając życie to kofeina lol.

Miałem takich asów w pracy co się chwalili że potrafią dziennie zajebać 8-10 gram speeda rotfl. Mówię przynieś mi pokaż. Zajebałem krechę od razu czułem że to 95 % kofeina. Tego ich gówna wciągałem 1000 mg i przez parę godzin i ledwo ledwo czułem jakaś kpina. Oczywiscie walili to małolaci po 19-20 lat ;p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 4472 / 710 / 2198
@Kazek95 proponowałbym, jeżeli nadal chcesz zażywać, poszukać innego źródła, bo niemożliwe jest, abyś tak reagował na amfetaminę. 10 minut? To chyba mikroskopijne ilości musiałbyś wciągać.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12 / 2 / 0
Też tak myślę, nie chce mi się wciągać tego gówna i tak nie klepie. Porażka
  • 932 / 169 / 0
kofeina pewnie xD ja też parę razy miałem temat z kofeiną i przypadkowo kiedyś pogryzłem tabletkę z kofeiną i już wiedziałem skąd ten charakterystyczny zapaszek :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 3455 / 563 / 2
Ja mam czystą amfetaminę racemat 80sięcio procentowy. Bania jest konkretna mega euforia przy wejściu trzyma z 45 minut ta euforia i potem już zwykły spid przez osiem godzin kopie fest za fest mam tego 140 gram w lodówce mocarny spid za mocny.

Jadę w sobotę do kumpla dilera po zwykły spid 30sto procentowy z domieszką kofeiny żeby zjeść coś w ten deseń spokojny zwykły kopany rzeniony spid osiedlowy z kofeiną a nie czyścioch mocar po którym mega schizy na zwale wchodzą chcę specjalnie coś słabszego.
12 października 2022eiffel65 pisze:
To lepiej odpuść sobie, cholera wie co to jest, znając życie to kofeina lol.

Miałem takich asów w pracy co się chwalili że potrafią dziennie zajebać 8-10 gram speeda rotfl. Mówię przynieś mi pokaż. Zajebałem krechę od razu czułem że to 95 % kofeina. Tego ich gówna wciągałem 1000 mg i przez parę godzin i ledwo ledwo czułem jakaś kpina. Oczywiscie walili to małolaci po 19-20 lat ;p
Tak. Jeżeli amfetamina jest dobrze przekopana i przerzeniona to może mieć jej zawartość nawet jedynie do 12stu procent co odpowiada ośmiu gramom zjedzonym przez noc na jednej posiadówie bo jak amfa jest kopana osiedlówa rzeniona z mąką i kofeiną jest po prostu słaba i można zjeść pięć osiem gram samemu przez nockę.

Ja mam 80% racemat prosto od znajomego chemika robi taką czystą że to jest poezja i tak na szczurku sniffem nosem 50 mg w jedną i 50mg w drugą dziurkę dzielone na wadze żyletką co do mikrograma żeby nie przedobrzyć trzyma mnie 8 godzin czystej spidowej bani.

Heh jakbym tak do strzykawki zaciągnął dwa gramy tego racematu to wstrzyknięte zabiłoby Cię w minutę xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 11 / 0
Niemożliwe ja miałem taki temat co jak walnąłem 2 tyci kreski nawet wstawiałem zdjęcie niedawno to musiałem się położyć 2h na łóżku bo mi tak serce napierdalało że masakra.Miałem tego 5g nie zjadłbym tego przez 1 noc po za tym mało tego wziąłem przez 2 dni i prawie przedawkowałem.A schizy na zwale popierdolone miałem stymulanty nie są dla mnie nie moje klimaty.
Jak już dostajecie takie gówno to szanujcie się i nie bierzcie tego.
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Nie kminie.Masz 140g skurwysynskiego sztosa i idziesz po sebiksówke? A nie możesz po prostu zajebac mniej,albo sam sobie to z czymś wymieszać?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4472 / 710 / 2198
@Mefistofeles1945 faktycznie, nie lepiej zrobić samemu mieszankę i zbić moc, niż latać po sebixach i kupować kolejne? No, chyba że nie wiesz, jak to zrobić.

@Atropolamine być może po prostu mu się nie chcę, stąd leci do ziomka po sebixowy towar. ;)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.