Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
:D Powiedz mi, gdzie się mylę Twoim zdaniem. Znaczy- to do Kurwika

Sorry, dwa razy wysłałem.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2008 przez CTX, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 1047 / 23 / 0
dobry bad trip nie jest zły. Czasami trzeba sie przejechać na czymś żeby docenić rzeczywistość.ten rozpierdol w bani jak wchodzi jakaś tableta przyjemny nie jest, ale ja bym mogła mieć takie coś codziennie :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 116 / 2 / 0
banshee pisze:
ten rozpierdol w bani jak wchodzi jakaś tableta przyjemny nie jest
Nie jest? :D
Kurr... co to jest że jak je mam w zasięgu ręki to nie moge o nich przestać myśleć :/ w sumie nic z drugow jak tylko mam pod ręką to długo nie poleży, ale jak się skończą to mogę o nich zapomnieć.
Czy ja się zćpuniłem? :nuts:
Ostatnio zmieniony 06 maja 2008 przez nonname, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / / 0
Przez pierwsze kilka palen mialem bad tripy potem juz nie. Tak jak 1 piwo tez nie bylo dobre^^
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
Hejka. Powiedzcie mi co mi może być. Jestem regularną użytkowniczka mef. Wczoraj kupiłam od jakiegoś nowego typa. I po tym mef mam bad tripy, dodam że nigdy po żadnym mef nie miałam. Mam zaburzenia lękowe ale no walilam już sporo i niic nigdy się nie działo.
  • 2532 / 602 / 0
@cupcake671 Na czym polegają te "badtripy"?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 34 / 0
@cupcake albo dostałaś chujowy kryształ, albo poprostu już na tyle sobie zniszczyłaś mózg że masz krzywe jazdy. Odstaw ten kryształ, jak masz zaburzenia lękowe to to ci niesamowicie szkodzi. Szkoda sobie niszczyć życie uwierz
  • 15 / 2 / 0
@Atropolamine
Wkręcają mi się jakieś dziwne lęki na fazie. Dodam że jak to schodzi to pocę się jak skurwysyn,rumieńce na twarzy.
  • 2532 / 602 / 0
No najprawdopodobniej po prostu przesadzasz,jak wyzej.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.