Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 755 / 19 / 0
kazdy, noo prawie kazdy, zastanawial by sie czy jarac ziolo z dupy.

ale zalozmy ze niewiedizelibyscie w jakis sposob ten material trafil w wasze lapki :cool:
napewno po paru chmurach powiedzielisbyscie 'uooo ale dupny towar 8-( ' :-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 22 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Natu »
Albo od jakiegoś homo przewożnika towaru in pupsko..-ale wyjebany ten towar conie. 8-( :scared:
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2007 przez Natu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 121 / 1 / 0
dzięki - wlasnie odechcialo mi sie jarać jak pomyslalem o tym, ze towar moglbyc przewozony w dupie przez jakiegos przemytnika :-D
Ostatnio zmieniony 03 marca 2007 przez Wódz PłonącaWoda, łącznie zmieniany 1 raz.
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOPYTO »
a koks czy heroine to duzo ludzi na calym swicie bierze a o wczesniej wyszlo z dupy jakiegs granicznego mula , albo przynajmniej siedzialo jakos w jlitach zostalo wyzygane ?

ja bym si3 nie opieral czy bylo u kogos w dupie cos. kokaine jak robia to paste zeby zrobic dobry koks, to liscie zalewaja i depcza na bosaka tak jak te wino jakies tam w italii . to tez huj wie czy ktos myl nogi, i jak mu nogi smierdzaa czy nie smierdza . Przecez to nikogo nie obchodzi, prawda?
Uwaga! Użytkownik KOPYTO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Ja jak wiozlem do Italii bodajze 20g, to schowalem w nutelli. Nie bylo zadnych kontroli, ale wydaje mi sie ze to jest bezpieczne miejsce. Zapach raczej nie powinien przechodzic przez ta czekolade :p

A co do jarania zielska przemycanego w dupie, to w sumie wolal bym o tym nie wiedziec jezeli mialbym takie cos palic :\
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Pamiętam jak miałem z 12 lat... wracałem samolotem z Kenii - kupiłem sobie (jeszcze nei znałem tej kultrury) czapke z kolorami Rasta ! W Holandii przy przesiadce do samlotu kontrola kazała mi zdjąc czapke hihi ^_^
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
kupujesz pepsi light, ma nie przezroczysta butelke, bierzesz nylonowy worek wdupiasz w niego maly kamyk (obciazenie) poniej bojtle z ziolkiem, zawiazujesz i dla pewnosci tasma klejaca obkrecasz. calosc wrzycasz do pepsi. moj kumpel tak przewozl 2 giety przez 5 granic w tym turecka gdzie jest 10 bramek i na kazdej rozbieraja autobus na czesci pierwsze jesli nie dasz lapowki. pewnosc 100%, psy nie czuja przez ciecz. powodzenia.
Burzo mózgów deszczem myśli mnie zalej...
  • 76 / / 0
A jak jest z grzybami??? Pewnie świeże bądź suszone są wyczuwalne dla psów... ale na przykład takie rzeczy jak grow kit/grow box (dokładniej to grzybnia), zarodniki, odciski???
Wie tutaj ktoś coś na temat przewożenia grzybków?? (lub ich prekursorów)...
Szarańcza!
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Czy udalo by sie przewiezc w bebnie schowanym w torbie (prześwietlenie by wykryło) ?
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: grabol »
Najlepiej zapach zabija wapno palone i kawa
"WSZYSCY RAZEM BLISKO SIEBIE RAMIE W RAMIE TO SAMO W SERCU WYRYTE MAMY ZDANIE TRZYMAJMY GARDE I KTO NAS TERAS ZŁAMIE"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.