Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No to miazga z tobą [wg. mnie]
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 755 / 19 / 0
przyczyna badtripa jest konflikt pomiedzy tym jak jest, a tym jak powinno byc %-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Dokładnie.

A to co trzeba zrobić żeby nie było tak jak nie powinno być jest opisane w innych wątkach. Dlatego tenże proponuję wsunąć w pupę
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
wpiździeec !
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Dla mnie wyglada sprawa tak
Po zielsku mam ogolnie bad tripy Ci co czytali moje tematy wczesniej wiedza o co kaman
Ale przy mocnych psychodelikach mi sie nie zdarzylo
Jesli masz naprawde mocnego bad tripa np po LSD lub innych psychodelikach dzialajacych na tej zasadzie polecam
benzodiazepiny calkowicie niweluja efekt psychodeliczny choc mi by bylo szkoda taka faze tracic lepiej cos wyniesc z bad tripa niz sie tego pozbywac ^_^
Pierdole bo najebany jestem;(
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Owszem, jesteś najebanym pierdolcem.

Najskuteczniej niweluje efekt psychedeliczny i otrzeźwia, jebanie twojej matki w pępek.
Kurwa, wielki WSB czy Leary się znalazł. :O "mocny psychodelik" , "mocny bad trip" "psychodeliki działające na tej zasadzie", "niwelują efekt psychodeliczny", "faza"....Skąd Ty kurwa jesteś, co? Mam nadzieję, że przy najbliższym "mocnym bad tripie" jebniesz ten swój pusty łeb pod pociąg, cały świat będzie ci wdzięczny a sam będziesz mógł "coś wynieść" przy okazji. Proszę cię, umrzyj wkońcu...
Ostatnio zmieniony 04 maja 2008 przez CTX, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
CTX pisze:
Mam nadzieję, że przy najbliższym "mocnym bad tripie" jebniesz ten swój pusty łeb pod pociąg, cały świat będzie ci wdzięczny a sam będziesz mógł "coś wynieść" przy okazji
To mi nie grozi na chwile obecna.
Wypierdalaj cpac acodin cpunie!
Odezwal sie ekspert <_<
A twoja wypowiedz wskazuje jaki to poziom inteligencji posiadasz ZGIN !
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
CTX, wiesz, że jesteś debilem?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
jak znaczna czesc uzytkownikow tego forum
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 164 / 3 / 0
:D
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.