Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
jakos wcale mnie to nieubawilo..... to jest chore! wolnosc czlowieka konczy sie na wolnosci drugiego - nazi i oi niesa wogole tolerancyjni, ba - to sa slepo zapatrzone mendy spoleczne chcoce wywolac 3 wojne ....
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Lak(i)er pisze:
jakos wcale mnie to nieubawilo..... to jest chore! wolnosc czlowieka konczy sie na wolnosci drugiego - nazi i oi niesa wogole tolerancyjni, ba - to sa slepo zapatrzone mendy spoleczne chcoce wywolac 3 wojne ....
Lak(i)er ----> Ktos, kto nazywa to muzyka na pewno nie moze byc normalny :)
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 2 / 0
trans-atlantyk normalnie
Uwaga! Użytkownik turkucpodjadek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
normalnosc to pojecie wzgledne ;) ale oni sa zwyczajnie pojebnani ...
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
oni są transatlantycznie pojebani
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 291 / 13 / 0
OTO MI CHODZILO NIE O TO ZE TUTAJ SA TAKIE PUNKI TYLKO ZE TE PAJACE Z POLSKI TO KOPIUJA , Bo Im Sie Polskie Tradycje I Polska Wersja Tej Subkultury nie podoba... hahah

zreszto nie bede wchodzil na to forum na co mi to , tracic czas. pisac tematy o tym szajsie

GRINDCORE IS KING
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2006 przez antler, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Mam brata panka-debila, co to nienawidzi ćpunów. To śmieszne, bo chla tanie jabole i nie ma naprawde nic mądrzejszego w głowie niz słowa podobnych do tej z tematu piosenek. Oczywiscie nie trzeba się zakładac, zeby wiedziec ze kompletnie nic nie rozumie z ideologii z którą tak uwielbia się identyfikować. Szkoda mi takich meneli. Czasami mysle ze własnie dzięki mojej nienawiści do niego wybrałam dragi, nie alkohol, bo wolę byc cpunem niz smierdzącym zachlanym zerem intelektualnym.
  • 86 / / 0
Zielona, mas zbardzo podobne myslenie do mnie :-)
Ja np, znam paru kolesi - kumple od dawien dawna (od dziecka) i jeden z nich stal sie punkem a ja cpunkiem :) oczywiscie nasze stosunki sie niepogorszyly - ale to widac po nim ze jest troche zniesmaczony tym co robie ;)

ale ogolem to wydaje mi sie ze cywilizowane cpuny sa bardzo inteligentne od calej reszty tych calych punkow i OIow, skinow itp.

pozatym alkohol to hujowa uzywka - ale rozpowszechniona i legalna niestety

----

pozatym te gowniarstwo w gimnazjach co wracajac z budy krzyczy "sieg, hail" to niema zielonego pojecia co to znaczy i mowi tak tylko dlatego ze inni ludzie zwracaja na nich uwage, a z czasem staja sie dorosli interesuja sie ideologiami no i w ten sposob wyrastaja nam kryminalisci... z slepo zamglonym umyslem "wszystko poza nazi jest zle" ... eh...ciezko to zrozumiec :(
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No i powiesz cos takiemu o ich kulturze ze jest zjebane a on nawet nie bedzie wiedziec o co chodzi za duzo sie telewizji naogladali lub chuj wie czego, jeszcze ci bedzie chcial najebac bo go skrytykowales, zalosni sa naprawde.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Heh, punk... ;] nazi punk, oi punk, sharp punk czy coś tam jeszcze jakieś psychobilly (ale to chyba bez ideologi). Wszyscy "niby" mają ideologie, ale w główkach zero. Chociaż polski pancur może być często zaznajomiony ze swoją muzyką i zna historie polskiego punku bardzo dokładnie.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.